Archivo de la categoría: Campanya d’animació a la lectura

31ª CAMPANYA D’ANIMACIÓ A LA LECTURA INFANTIL I JUVENIL

8

Enguany la  Campanya d’animació lectora,  per a xiquets i xiquetes de 2on de primària, ha estat : “CONTES PER TELÈFON. HOMENATGE A GIANNI RODARI” , a càrrec del contacontes Llorenç Giménez.

426 xiquets i xiquetes han passat per les sessions matinals que han tingut lloc a la biblioteca els dies 18, 19 i 20 d’abril, concertades amb tots els centres locals d’educació primària.

23

Com a complement d’aquesta activitat i per a que tots els usuaris i visitants de la biblioteca puguen posteriorment gaudir dels llibres de Rodari,  hem preparat una exposició i una guia de lectura que ja està al vostre abast a la biblioteca Ausiàs March.

 

3g 5 7

Gianni Rodari. Guia de lectura

FESTA DEL LLIBRE I DE LA PRIMAVERA

L’Esglai Teatre, amb l’escenificació dels contes: “LA TALPETA QUE VOLIA SABER QUI LI HAVIA FET ALLÓ AL CAP” i “LOS TRES BANDIDOS” (Premis Andersen d’il.lustració), ha fet de la 30 Campanya d’Animació a la Lectura, una divertida festa per als  més de 400 xiquets i xiquetes de 2on de primària que han visitat la biblioteca municipal.20150422_101058CAM02003CAM01923

 

30ª Campanya d’Animació a la Lectura. “Una Pluja de contes”

Xiquets i xiquetes, esteu preparats?, l’Esglai Teatre vos espera amb una “Una pluja de contes”.

ggg

Del 20 al 22 d’abril, els vostres coles estan invitats a participar en aquesta festa del llibre i de la primavera. Passareu per la biblio tots els alumnes de 2n cicle de primària acompanyats pels vostres mestres.

També hem preparat una guia de lectura i exposició dels nous contes que podreu emportar-vos a casa.

yoa arb  oloCAOttt

Una pluja de contes. Guia de lectura. Abril, 2015

pluja imatge