Contes a l’estiu

Com molts ja sabeu, durant l’estiu hem realitzat una activitat d’animació lectora que hem anomenat «Contes a l’estiu». Cada dimecres les xiquetes i xiquets d’Alaquàs han pogut escoltar un seguit de contes dels que tenim disponibles a la biblioteca.

Contes a l'estiu Alaquàs

En total més de 250 persones han passat per la biblioteca per escoltar les històries que els proposavem. Els menuts i menudes ho van passar d’allò més bé, i els adults que els acompanyaven també.

Per a molts d’ells era el seu primer contacte amb la biblioteca, i van aprofitar per a fer-se el carnet i començar a endur-se llibres a casa per a seguir gaudint de la lectura.

Durant aquestes sessions van explorar la sala infantil i varen descobrir els llibres que són recomanables per a cada edat. Fins i tot, per a alguns, era la primera vegada que agafaren en prèstec pel·lícules i cds per a endur-se a casa.

Teniu més imatges i informació a ‘Som Alaquas‘ i a la premsa online.

Aprofitem aquest post per a recordar-vos que a partir del 10 de setembre, l’horari de la biblioteca tornarà a ser l’habitual de 10 a 13:30 i de 16 a 20 h.

Publicado por Biblioteca

C/ Antonia María de Oviedo, 5 CP 46970 Alaquàs (València)