Espanta la por! Per Tots Sants, monstres valencians

La campanya de “Espanta la por!: per Tots Sants, monstres valencians”  té per objectiu, entre d’altres, el fomentar la lectura i el coneixement de la literatura popular valenciana per part dels usuaris de la biblioteca, propiciar la recopilació local de llegendes i rondalles, i sobretot difondre l’imaginari popular valencià sobre la por.

Este any es realitzaran dues activitats dins d’aquesta campanya. Una durant la nit de les ànimes, del dia 1 de novembre. On es farà una recreació teatralitzada d’una tradició local d’Alaquàs d’aquesta nit tan assenyalada, que s’ha recuperat. Serà un itinerari pel centre d’Alaquàs, on el punt de trobada estarà a la plaça de l’església de l’Assumpció. La cita és el dijous 1 de novembre a les 19:30 hores. És una activitat gratuïta però on cal inscripció prèvia.

El divendres dia 2, a les 11 del matí es realitzarà l’altra activitat dins aquesta campanya. Està dirigida a xiquetes i xiquets que tenen entre 6 i 12 anys. Rep el títol de “Més carasses i menys carabasses”. Aquesta activitat per a conèixer als monstres valencians serà a la sala infantil i juvenil de la biblioteca. Com que a banda de escoltar contes, també es realitzarà un taller, l’aforament és limitat. Es per això que cal inscripció prèvia a la biblioteca. Aquesta inscripció pot fer-se en horari d’atenció de la biblioteca, de 10 a 13:30 i de 16 a 20 h.

 

Publicado por Biblioteca

C/ Antonia María de Oviedo, 5 CP 46970 Alaquàs (València)