Joan Fuster.  El llegat de Joan Fuster, en la Caja de las Letras

Juan de la Cruz Fuster Ortells, conegut com a Joan Fuster i Ortells (Sueca, València, 1922- 1992), escriptor i assagista que s’expressava i reivindicava la seua llengua i la seua cultura, la nostra llengua i la nostra cultura, el valencià. La seua labor investigadora i editorial abasta diferents facetes i camps de coneixement, incloent-hi lingüística,Sigue leyendo «Joan Fuster.  El llegat de Joan Fuster, en la Caja de las Letras»

Ja són ací les novetats de gener!📚❄️

Amb el Nou Any arriben les novetats d’aquest mes, avançant-nos als Reis Mags per si aquests, entre els regals, no us deixen un llibre o per si algun dels nostres usuaris enguany ha fet el propòsit de llegir més que l’any anterior i està impacient per començar algun nou. Només heu de punxar sobre lesSigue leyendo «Ja són ací les novetats de gener!📚❄️»

Feliç Any Nou! 

Feliç Any Nou! Comencem el 2023 amb renovades energies i amb moltes ganes de continuar compartint amb vosaltres molt bons moments i meravellosos llibres… i què millor que fer-ho amb una frase d’Edith Lovejoy Pierce que reflecteix perfectament l’esperit d’aquesta biblioteca. Ens acompanyes? «Nosotros abriremos el libro. Sus páginas están en blanco. Vamos a poner palabras sobre ellosSigue leyendo «Feliç Any Nou! «

Els dimarts LLegim enValencià

Com ja sabeu els membres del CLub de Lectura de la Biblioteca, tenim entremans la lectura: «Fadrines. El procés de no casar-se en la societat valenciana». Extraordinariament els dimarts ens reunim a la biblioteca per llegir l’obra tots alhora. Les persones interesades en unir-se poden fer-ho, encara que no participen de les sessions del nostreSigue leyendo «Els dimarts LLegim enValencià»

✨El Nadal de la mà de Poetes d’Alaquàs 🎶

Pep Ferrer, un dels gran membres de Poetes d’Alaquàs ens ha fet arribar aquest poema per a compartir i nosaltres amb el seu permís el compartim amb vosaltres; amb els millors desitjos per aquestes festes. El poema pertany a un llibret que han elaborat aquest any per a tot el veïnat d’Alaquàs i d’Aldaia. AquestSigue leyendo «✨El Nadal de la mà de Poetes d’Alaquàs 🎶»

El Club de Lectura d’Adults compartirà obra i autora per a iniciar l’any. Raquel Guerrero, una de les autores de «Fadrines. El procés de no casar-se en la societat tradicional valenciana», ens acompanyarà en les nostres tertúlies.

El passat 14 de desembre vam compartir la 8a sessió del Club de Lectura amb la seua autora, la periodista i escriptora Amparo Tórtola, autora de l’obra » Apenas unos segundos». Com us vam avançar, voliem tancar i obrir l’anys amb l’acompanyament de les autores al nostre Club; amb la qual cosa també el 25Sigue leyendo «El Club de Lectura d’Adults compartirà obra i autora per a iniciar l’any. Raquel Guerrero, una de les autores de «Fadrines. El procés de no casar-se en la societat tradicional valenciana», ens acompanyarà en les nostres tertúlies.»

Horari Sala de Estudi 2023

ALAQUÀS OBRIRÀ LA SALA D’ESTUDI TOT L’ANY DE DILLUNS A DOMINGO DE 8 A 6 HORES DEL MATÍ. La Sala d’Estudio ubicada en l’Edifici Cultural de l’Olivar d’Alaquàs donarà suport a les persones usuaries en un ample horari d’apertura. Us recordem que l’accés principal és per la plaça de l’Esglesia Santa Maria de l’Olivar d’Alaquàs.

Amb «Apenas unos segundos», celebrem la sessió 8a del Club de Lectura d’Adults tancant l’any; amenitzada per Amparo Tórtola.

Ahir dimecres ens vam reunir els membres del Club de Lectura d’Adults per tal de parlar sobre l’obra de la periodista i escriptora valenciana Amparo Tórtola, ‘Apenas unos segundos’. Aquesta vegada, per concloure l’última sessió de l’any vam recuperar la sala de la biblioteca. I envoltats de llibres, la Tècnica de la Biblioteca Desirée MelladoSigue leyendo «Amb «Apenas unos segundos», celebrem la sessió 8a del Club de Lectura d’Adults tancant l’any; amenitzada per Amparo Tórtola.»