Novetats de març 2024, ja a la teua biblio🧨

Per aquest mes us presentem unes novetats molt especials, els llibres d’adults més venuts el passat 2023. De segur que més d’un ens deixarà bocabadats, però ací hi son. No penseu que ens oblidat de la joventut d’Alaquàs i la seua infantessa, ells també tenen un bon repertori per a tots els gustos.

Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.

Dijous 29 va tindre lloc la presentació i tertúlia de l’assaig “(Tot) el que encara no saps sobre les marques”, de Pilar Alfonso Escuder. Vols saber què significa la coberta? Un minotaure?, una roda? un engranatxe? al final de l’assaig l’autora t’ho explica. Pilar és autora d’una trilogia sobre les marques en la societat contemporània.Sigue leyendo «Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.»

Conecta’t i troba el teu llibre

Gràcies a Dani, del nostre equip d’informàtic, podem gaudir d ‘aquest nou servei a la biblio que ens facilitarà molt la recerca dels llibres, dvd i cd de la biblio. Des de qualsevol lloc, ja siga des del teu dispositiu mòbil o ordinador podras consultar el nostre fons bibliogràfic. A més, el servei et permetSigue leyendo «Conecta’t i troba el teu llibre»

8M Dia Internacional de la Dona

📢 Amb ocasió del Dia Internacional de la Dona el proper 8 de març, la BPM Ausiàs March posarà en breu un punt d’interés amb llibres de relevància envers la dona o escrits per dones. A més, aquest any, per a celebrar-ho us convidem al contacontes amb titelles «La rebelión de las princesas»., a càrrecSigue leyendo «8M Dia Internacional de la Dona»

Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

La bretxa de gènere en el món de la ciència, les matemàtiques, l’enginyeria i la tecnologia (STEM) encara és present en la nostra societat, encara que en els últims anys la participació de les dones en estes disciplines ha augmentat, a més de la seua visibilitat. Les dones estàn en minoria en àmbits de laSigue leyendo «Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència»

«Las chicas de campo», el 28 de febrer tens una cita a la biblio.

Saps de què tracta un club de lectura? Segur que si ets dels quals els agrada llegir, en alguna o més d’una ocassió has sentit almenys curiositat per formar part d’un o saber de què es tracta. Un Club de Lectura, a la biblio d’Alaquàs, amaga molts misteris envers una taula, algunes cadires i unSigue leyendo ««Las chicas de campo», el 28 de febrer tens una cita a la biblio.»