El viatge de🐢Candela en plenes Festes Majors d’Alaquàs 2023, a la teua Biblio

Amb ocassió de les 🖼️ FESTES MAJORS ALAQUÀS 2023, en el matí de hui gaudit del cantacontes «Candela», interpretat per 🎶’KUMMMERLIN‘. Un espectacle que ha deixat bocabades totes les persones que han assistit, als més menuts i no tan menuts. 🥰. 🎙️Kummerlin, cantant de lírica i mestra d’escola, ens ha delectat amb la història deSigue leyendo «El viatge de🐢Candela en plenes Festes Majors d’Alaquàs 2023, a la teua Biblio»

Volta al col·legi, volta a la biblio

L’estiu s’acaba i està donant els seus últim espertenecs, és temps de presentar-vos de nou les novetats 📚. Amb la tornada al col·le i les Festes Majors d’Alaquàs, segur que esteu esperant més d’un dels llibres que us presentem. Els tindreu disponibles al préstec des de hui mateix, divendres 1 de setembre. 👉🏼 Acosta’t pelSigue leyendo «Volta al col·legi, volta a la biblio»

A setembre, posem els clàssics a examen

Després del llarg estiu tornarem amb forçes i per això hem escollit un clàssic. Aquest setembre, Calixto i Melibea seran els protagonistes del nostre Club de Lectura. Es llegirà i comentarà en grup el llibre «La Celestina», de Fernando de Rojas. Amb aquesta magnífica peça teatral, iniciem el cicle del curs 2023/2024. Desirée Mellado seràSigue leyendo «A setembre, posem els clàssics a examen»

Benvinguda de la biblio als que han acabat de nàixer

El divendres passat vam gaudir de l’ultim i extraordinari taller de massatge que s’imparteixen des del servei d’ Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI), als acabats de nàixer i els seus progenitors. Com ja sabeu, davant l’èxit dels anteriors tallers, aquest any s’ha ampliat a un més. Us recordem que aquest taller és a càrrec deSigue leyendo «Benvinguda de la biblio als que han acabat de nàixer»

Convertir-te en booktuber o escoltar nous contes ?

Convertir-te en booktuber o escoltar nous contes. Vindre a la biblioteca aquests dies té sorpreses 🐚. Pots tindre un matí ple de contes nous que de segur te faran riure o escoltar a Sénia Mulayali amb els seus consells per a convertir-te en booktuber. Son dos super plans per a passar dos matins fresquets iSigue leyendo «Convertir-te en booktuber o escoltar nous contes ?»