Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

La bretxa de gènere en el món de la ciència, les matemàtiques, l’enginyeria i la tecnologia (STEM) encara és present en la nostra societat, encara que en els últims anys la participació de les dones en estes disciplines ha augmentat, a més de la seua visibilitat. Les dones estàn en minoria en àmbits de laSigue leyendo «Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència»

«Las chicas de campo», el 28 de febrer tens una cita a la biblio.

Saps de què tracta un club de lectura? Segur que si ets dels quals els agrada llegir, en alguna o més d’una ocassió has sentit almenys curiositat per formar part d’un o saber de què es tracta. Un Club de Lectura, a la biblio d’Alaquàs, amaga molts misteris envers una taula, algunes cadires i unSigue leyendo ««Las chicas de campo», el 28 de febrer tens una cita a la biblio.»

Dia Internacional de les Víctimes de l’Holocaust

L’Holocaust no sols va afectar profundament els països on es van cometre crims nazis, sinó que també va repercutir en molts altres llocs del món. Davant esta gran afectació celebrem este dia donant-li la visibilitat que es mereix. Hem elaborat una guia molt àmplia sobre el fons bibliogràfic que té la nostra biblioteca. Ací teniuSigue leyendo «Dia Internacional de les Víctimes de l’Holocaust»

📢 Canviem d’any! Les novetats sorpresa 📚de gener ja hi son.

Benvinguts al 2024! Vols començar amb bon peu? Coneix tot el que t’oferix la teua Biblioteca preferida.La Biblioteca Pública és un espai que durant llarg temps ha exercit un important paper en la vida i la cultura públiques. Les Biblioteques Públiques són espais públics de caràcter cívic, que ens pertanyen a tots i a ningúSigue leyendo «📢 Canviem d’any! Les novetats sorpresa 📚de gener ja hi son.»

«Les vidrieres de colors Nadalenques»

En època dels nostres avis no hi havia plàstic, ni llumenetes de colors per a decorar les cases durant Nadal, però sí que tenien molta imaginació, i amb elements que tenien a casa com el paper i colors, creaven decoracions nadalenques per a celebrar aquestos dies tan especials i engalanar les seues llars. Jo mateixaSigue leyendo ««Les vidrieres de colors Nadalenques»»

L’ ADI apropa la Biblioteca als més menuts

El passat dimarts 5 de desembre vam gaudir del taller de massatge que s’imparteix des del servei d’ Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI). Us recordem que son tallers a càrrecs del servei de l’ADI, en concret aquest és dirigeix als acabats de nàixer i els seus progenitors. Com en ocasions darreres, l’última sessió es realitzaSigue leyendo «L’ ADI apropa la Biblioteca als més menuts»

2a sessió del Club de Lectura, amb la lectura📙»Shappire».

El passat 29 de novembre ens reuniem a la 2ª sessió de la temporada 2023-2024 del nostre Club de Lectura.  Lectura que va suscitar controvèrsies entre els membres. Vam triar una lectura fresca, totalment diferent de la línia que segueix el Club i, moderna. No podem dir que siga una obra mestra, fins i totSigue leyendo «2a sessió del Club de Lectura, amb la lectura📙»Shappire».»