Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca d’Alaquàs

Un dia, un llibre 📗. Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca Ausiàs March fins a que viengan els Reis. La Màgia del Nadal a la teua biblio també. Cada dia recomanarem un llibre, perquè el Nadal ja està ací, perquè tenim més temps i son dates especials en les que podem ferSigue leyendo «Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca d’Alaquàs»

2a sessió del Club de Lectura, amb la lectura📙»Shappire».

El passat 29 de novembre ens reuniem a la 2ª sessió de la temporada 2023-2024 del nostre Club de Lectura.  Lectura que va suscitar controvèrsies entre els membres. Vam triar una lectura fresca, totalment diferent de la línia que segueix el Club i, moderna. No podem dir que siga una obra mestra, fins i totSigue leyendo «2a sessió del Club de Lectura, amb la lectura📙»Shappire».»

La Biblio d’Alaquàs celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

El dia 30 de novembre es celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora i l’Ajuntament d’Alaquàs té un programa molt complet per a celebrar-ho. En aquest enllaç podeu consultar el programa complet. Us deixem l’enllç directe per a crear el teu propi origami. La Biblioteca Ausiàs March d’Alaquàs constitueix el centre neuràlgic de laSigue leyendo «La Biblio d’Alaquàs celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora»

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

La nostra Biblioteca està conscienciada amb el projecte transversal amb què compta el municipi, un projecte que té com a lema ‘’Passos cap a la Igualtat’’, els passos que van donar les persones que ens van precedir i els que queden per donar. Tot això podem presumir que la nostra @biblioalaquas dona suport a aquestaSigue leyendo «Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona»

16a sessió del Club de Lectura

Ja teniu a la vostra disposició els exemplars  de la propera lectura del Club, «Shappire», la primera novel·la de Katie Price traduïda a l’espanyol i que ha sigut un betseller britànic. Forma part de la col·lecció Un mundo de mujer de l’editorial Flamma, que arreplega obres literàries en les quals es retrata a la dona d’avui en laSigue leyendo «16a sessió del Club de Lectura»

Dia de les Biblioteques 📚

Avui 24 d’octubre, com cada any, celebrem el Dia de les Biblioteques. Aquesta festivitat, és impulsada per la Direcció General del Llibre, del Còmic i de la Lectura, a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària. Amb el lema d’enguany «Teixint Comunitats«, es pretén destacar el paper fonamental que exerceixen les biblioteques en laSigue leyendo «Dia de les Biblioteques 📚»