Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.

Dijous 29 va tindre lloc la presentació i tertúlia de l’assaig “(Tot) el que encara no saps sobre les marques”, de Pilar Alfonso Escuder. Vols saber què significa la coberta? Un minotaure?, una roda? un engranatxe? al final de l’assaig l’autora t’ho explica. Pilar és autora d’una trilogia sobre les marques en la societat contemporània.Sigue leyendo «Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.»

Adrià Hernández ens sorprén amb la seua tercera novel·la «Hijos de Abraham».

El proper 24 d’octubre l’investigador de la comarca i exalcalde d’Alaquàs, Adrià Hernández, presentarà la seua recentment publicada tercera novel·la històrica, “Hijos de Abraham”. L’acte està organitzat per la Mancomunitat de l’Horta Sud, institució que va presidir l’autor en el període 1991-1999, i l’associació solidària Cor de Vila, a la qual Adrià Hernández ha ceditSigue leyendo «Adrià Hernández ens sorprén amb la seua tercera novel·la «Hijos de Abraham».»

«Hasta el fin del mundo, mi reina», obra que va reinar a la biblioteca Ausiàs March el passat dia 17…Dia de les Escriptores.

Amb ocassió del Dia de les Escriptores, el passat dilluns 17 d’octubre, vam gaudir de la presentació del llibre «Hasta el fin del mundo, mi reina». Aquesta novel·la juvenil, on preval el gènere romàntic, és obra de  Marta López-Santacruz. Encara que podem dir que versa sobre altres temàtiques com ara: els valors;  la violencia deSigue leyendo ««Hasta el fin del mundo, mi reina», obra que va reinar a la biblioteca Ausiàs March el passat dia 17…Dia de les Escriptores.»

Històries de vida. Biblioteques humanes. La història de Rayyan.

Data acte: 18 octubre 2022Hora i lloc: 18:30 h. a la Biblioteca (Casa de la Dona).Biblioteca humana: «Historias de vida», (xerrada de la vida de Rayyan). Ryyan compartirà amb nosaltres la seva història de vida. Vine a escoltar el primer llibre humà a la Biblioteca d’Alaquàs. Així mateix, recordeu que som #bibliopop i convidem aSigue leyendo «Històries de vida. Biblioteques humanes. La història de Rayyan.»

Dia de les Escriptores. Presentació de la novel·la romàntica i juvenil «Hasta el fin del mundo, mi reina» a càrrec de la seua autora, Marta López-Santacruz 

Coincidint amb del Dia de les Escriptores, que se celebra cada any el dilluns més pròxim a la festivitat de Teresa de Jesús (una de les més brillants autores espanyoles) amb l’objectiu de reivindicar la labor i el llegat de les dones que han escrit al llarg de la història, en aquest cas el 17Sigue leyendo «Dia de les Escriptores. Presentació de la novel·la romàntica i juvenil «Hasta el fin del mundo, mi reina» a càrrec de la seua autora, Marta López-Santacruz «

Celebrem amb tu el 9 d’octubre. Cita amb un llibre, a la teva biblioteca.

El passat divendres 7 d’octubre vam voler celebrar el 9 d’octubre amb les nostres usuaries i usuaris. El 9 d’octubre té lloc la commemoració de l’entrada de Jaume I el Conqueridor a la ciutat de València en 1238; encara que va ser el 28 de setembre quan es van signar les capitulacions de la conquesta.Sigue leyendo «Celebrem amb tu el 9 d’octubre. Cita amb un llibre, a la teva biblioteca.»

Contacontes teatralitzat «Rokia, ¿Qué es COVID-19?

El darrer Dijous 9 de juny va tindre lloc un contacontes teatralitzat; on els més menuts van ser els protagonistes. Aquesta activitat està inclosa dintre del projecte: Biblioteques sostenibles. Introducció de l’Agenda 2030 de desenvolupament sostenible en els serveis bibliotecaris municipals de la Comunitat Valenciana. Des de la nostra biblioteca Ausiàs March donem suport aSigue leyendo «Contacontes teatralitzat «Rokia, ¿Qué es COVID-19?»