Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.

Dijous 29 va tindre lloc la presentació i tertúlia de l’assaig “(Tot) el que encara no saps sobre les marques”, de Pilar Alfonso Escuder. Vols saber què significa la coberta? Un minotaure?, una roda? un engranatxe? al final de l’assaig l’autora t’ho explica. Pilar és autora d’una trilogia sobre les marques en la societat contemporània.Sigue leyendo «Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.»

8M Dia Internacional de la Dona

📢 Amb ocasió del Dia Internacional de la Dona el proper 8 de març, la BPM Ausiàs March posarà en breu un punt d’interés amb llibres de relevància envers la dona o escrits per dones. A més, aquest any, per a celebrar-ho us convidem al contacontes amb titelles «La rebelión de las princesas»., a càrrecSigue leyendo «8M Dia Internacional de la Dona»

«Les vidrieres de colors Nadalenques»

En època dels nostres avis no hi havia plàstic, ni llumenetes de colors per a decorar les cases durant Nadal, però sí que tenien molta imaginació, i amb elements que tenien a casa com el paper i colors, creaven decoracions nadalenques per a celebrar aquestos dies tan especials i engalanar les seues llars. Jo mateixaSigue leyendo ««Les vidrieres de colors Nadalenques»»

L’ ADI apropa la Biblioteca als més menuts

El passat dimarts 5 de desembre vam gaudir del taller de massatge que s’imparteix des del servei d’ Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI). Us recordem que son tallers a càrrecs del servei de l’ADI, en concret aquest és dirigeix als acabats de nàixer i els seus progenitors. Com en ocasions darreres, l’última sessió es realitzaSigue leyendo «L’ ADI apropa la Biblioteca als més menuts»

Dia de les escriptores amb Ana Frank i la narradora oral Eva Andújar

I ara et preguntaràs, què tenen que veure Ana Frank, el Dia de les escriptores, Eva Andújar i la Biblioteca d’Alaquàs? Doncs és molt fàcil i si vens, més. El proper 16 d’octubre és el Dia de les Escriptores. Aquesta data se celebra cada any el dilluns més pròxim a la festivitat de Teresa deSigue leyendo «Dia de les escriptores amb Ana Frank i la narradora oral Eva Andújar»

El viatge de🐢Candela en plenes Festes Majors d’Alaquàs 2023, a la teua Biblio

Amb ocassió de les 🖼️ FESTES MAJORS ALAQUÀS 2023, en el matí de hui gaudit del cantacontes «Candela», interpretat per 🎶’KUMMMERLIN‘. Un espectacle que ha deixat bocabades totes les persones que han assistit, als més menuts i no tan menuts. 🥰. 🎙️Kummerlin, cantant de lírica i mestra d’escola, ens ha delectat amb la història deSigue leyendo «El viatge de🐢Candela en plenes Festes Majors d’Alaquàs 2023, a la teua Biblio»

Benvinguda de la biblio als que han acabat de nàixer

El divendres passat vam gaudir de l’ultim i extraordinari taller de massatge que s’imparteixen des del servei d’ Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI), als acabats de nàixer i els seus progenitors. Com ja sabeu, davant l’èxit dels anteriors tallers, aquest any s’ha ampliat a un més. Us recordem que aquest taller és a càrrec deSigue leyendo «Benvinguda de la biblio als que han acabat de nàixer»

Convertir-te en booktuber o escoltar nous contes ?

Convertir-te en booktuber o escoltar nous contes. Vindre a la biblioteca aquests dies té sorpreses 🐚. Pots tindre un matí ple de contes nous que de segur te faran riure o escoltar a Sénia Mulayali amb els seus consells per a convertir-te en booktuber. Son dos super plans per a passar dos matins fresquets iSigue leyendo «Convertir-te en booktuber o escoltar nous contes ?»