«Las chicas de campo», el 28 de febrer tens una cita a la biblio.

Saps de què tracta un club de lectura? Segur que si ets dels quals els agrada llegir, en alguna o més d’una ocassió has sentit almenys curiositat per formar part d’un o saber de què es tracta. Un Club de Lectura, a la biblio d’Alaquàs, amaga molts misteris envers una taula, algunes cadires i unSigue leyendo ««Las chicas de campo», el 28 de febrer tens una cita a la biblio.»

2a sessió del Club de Lectura, amb la lectura📙»Shappire».

El passat 29 de novembre ens reuniem a la 2ª sessió de la temporada 2023-2024 del nostre Club de Lectura.  Lectura que va suscitar controvèrsies entre els membres. Vam triar una lectura fresca, totalment diferent de la línia que segueix el Club i, moderna. No podem dir que siga una obra mestra, fins i totSigue leyendo «2a sessió del Club de Lectura, amb la lectura📙»Shappire».»

16a sessió del Club de Lectura

Ja teniu a la vostra disposició els exemplars  de la propera lectura del Club, «Shappire», la primera novel·la de Katie Price traduïda a l’espanyol i que ha sigut un betseller britànic. Forma part de la col·lecció Un mundo de mujer de l’editorial Flamma, que arreplega obres literàries en les quals es retrata a la dona d’avui en laSigue leyendo «16a sessió del Club de Lectura»

📢El Club de Lectura torna amb 📙»La Celestina». Preparats?

El passat 27 de setembre vam iniciar el nou cicle del sessions del Club de Lectura de la Biblioteca d’Alaquàs i ja van 15 sessions. Vam tindre cares noves com María o Loli i altres ja conegudes com Amparo, Emy, el nostre poeta Francisco, Leonor, Elisa, Miguel i Francisco o el Regidor Jaime Marqués; entreSigue leyendo «📢El Club de Lectura torna amb 📙»La Celestina». Preparats?»

A setembre, posem els clàssics a examen

Després del llarg estiu tornarem amb forçes i per això hem escollit un clàssic. Aquest setembre, Calixto i Melibea seran els protagonistes del nostre Club de Lectura. Es llegirà i comentarà en grup el llibre «La Celestina», de Fernando de Rojas. Amb aquesta magnífica peça teatral, iniciem el cicle del curs 2023/2024. Desirée Mellado seràSigue leyendo «A setembre, posem els clàssics a examen»

Descobrim l’humor de Tom Sharpe com a eina de denúncia.

En incomptables situacions hem comprovat que l’ús de l’humor té moltíssims avantatges en comunicació. Per exemple, és molt útil per a captar o recuperar l’atenció del teu públic, per a trencar el gel o connectar amb l’interlocutor. A més, l’humor desperta empatia i els missatges transmesos amb humor s’accepten i es recorden millor. En humorSigue leyendo «Descobrim l’humor de Tom Sharpe com a eina de denúncia.»

Les donacions son tresors📚 per a la nostra Biblioteca.

Hem decidit dedicar una entrada del nostre blog en agraïment dels nostres veïns, veïnes, amics de València i la contornada que han volgut desinteressadament fer-nos partícipes dels seus tresors i ens han fet arribar per compartir-los amb vosaltres. Per a alguns ha suposat el seu llegat legat al llarg de tota una vida. Part delSigue leyendo «Les donacions son tresors📚 per a la nostra Biblioteca.»

Club de Lectura Hozuqi

Com cada darrer dimecres de mes, el passat 31 de maig ens vam reunir al voltant d’una de les delicades obres de Aki Shimazaki.  Aquesta vegada va ser Hôzuki, la librería de Mitsuko. És autora de quatre pentalogies, els llibres de les quals poden llegir-se separadament. Hôzuki, la librería de Mitsuko pertany al tercer cicle, L’ombreSigue leyendo «Club de Lectura Hozuqi»

Club de Lectura d’Adults amb Emerenc i Magda

“El día que muera llevaré conmigo todos mis secretos y no habrá historiador literario que sepa distinguir cuándo he sido quién, cuál de los personajes me representaba a mí misma o cuál de los personajes era real de cualquiera de mis obras». Aquest dimecres, la sessió del Club de Lectura la vam dedicar a laSigue leyendo «Club de Lectura d’Adults amb Emerenc i Magda»