Els dimarts Llegim en valencià, part del nostre Club de Lectura d’Adults.

«Fadrines, el procés de no casar-se en la societat tradicional valenciana» i «Diccionari per a ociosos». Des del passat mes de desembre ens hem estat reunint a la biblioteca els dimarts pel matí. El pròposit … llegir en valencià. I és que, les dues últimes lectures escollides al nostre Club de Lectura d’Adults han sigutSigue leyendo «Els dimarts Llegim en valencià, part del nostre Club de Lectura d’Adults.»

El Club de Lectura d’Adults compartirà obra i autora per a iniciar l’any. Raquel Guerrero, una de les autores de «Fadrines. El procés de no casar-se en la societat tradicional valenciana», ens acompanyarà en les nostres tertúlies.

El passat 14 de desembre vam compartir la 8a sessió del Club de Lectura amb la seua autora, la periodista i escriptora Amparo Tórtola, autora de l’obra » Apenas unos segundos». Com us vam avançar, voliem tancar i obrir l’anys amb l’acompanyament de les autores al nostre Club; amb la qual cosa també el 25Sigue leyendo «El Club de Lectura d’Adults compartirà obra i autora per a iniciar l’any. Raquel Guerrero, una de les autores de «Fadrines. El procés de no casar-se en la societat tradicional valenciana», ens acompanyarà en les nostres tertúlies.»

Amb «Apenas unos segundos», celebrem la sessió 8a del Club de Lectura d’Adults tancant l’any; amenitzada per Amparo Tórtola.

Ahir dimecres ens vam reunir els membres del Club de Lectura d’Adults per tal de parlar sobre l’obra de la periodista i escriptora valenciana Amparo Tórtola, ‘Apenas unos segundos’. Aquesta vegada, per concloure l’última sessió de l’any vam recuperar la sala de la biblioteca. I envoltats de llibres, la Tècnica de la Biblioteca Desirée MelladoSigue leyendo «Amb «Apenas unos segundos», celebrem la sessió 8a del Club de Lectura d’Adults tancant l’any; amenitzada per Amparo Tórtola.»

«Apenas unos segundos», de Amparo Tórtola, obra escollida a la 8a sessió del Club de Lectura d’Adults

Contentes de poder acabar l’any i començar-lo amb un elenc molt especial en les nostres sessions del Club de Lectura, acompanyades i acompanyats de les autores de les novel·les triades. El 16 de novembre vam tindre l’honor de comparti la sessió del Club de Lectura amb la presència de Carmen Amoraga, autora de l’obra »Sigue leyendo ««Apenas unos segundos», de Amparo Tórtola, obra escollida a la 8a sessió del Club de Lectura d’Adults»

Carmen Amoraga, convidada especial de la Campanya «Llegim als Pobles».

L’ escriptora i periodista, Carmen Amoraga, a més de Directora General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat; ha sigut la convidada especial de la 7a sessió del Club de Lectura d’Adults del passat 16 de novembre. Dia que ha coincidit amb el Dia Internacional del Patrimoni. Donada la presència de l’escriptora Carmen Amoraga, excepcionalmentSigue leyendo «Carmen Amoraga, convidada especial de la Campanya «Llegim als Pobles».»

Us presentem a Carmen Amoraga, aquesta escriptora valenciana ens acompanyarà a la 7a edició del Club de Lectura d’Adults.

Nascuda a Picanya, València (1969- ). Licenciada en Ciències de la Informació. Ha treballat com a columnista en el diari Llevant-El Mercantil Valencià i ha sigut assessora de relacions amb els mitjans de comunicació en la Universitat de València. Tertuliana en Canal 9, Ràdio 9 i Punt Ràdio. Guanyadora de diversos premis literaris. Encara que noSigue leyendo «Us presentem a Carmen Amoraga, aquesta escriptora valenciana ens acompanyarà a la 7a edició del Club de Lectura d’Adults.»

Club de Lectura Familiar. Lectures i Berenars Saludables 🍏🍓🍌🥦🥕

Passat dilluns i dimecres ens vam reunir, com cada mes, al Club de Lectura Familiar, on vam treballar unes lectures en base als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), seguides d’una activitat de comprensi´o lectora. Els ODS tractats a les sessions celebrades el dilluns 3 d’octubre i dimecres 5 d’octubre, van ser: ODS núm. 3 “SALUTSigue leyendo «Club de Lectura Familiar. Lectures i Berenars Saludables 🍏🍓🍌🥦🥕»

Club Lectura d’Adults. 28 de setembre amb l’obra “Fahrenheit 451”

Coincidint amb l’inici del curs escolar 2022/2023 i l’equinocci de tardor, ahir vesprada vam reprendre les sessions al Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Pública Municipal Ausiàs March. Les sessions del Club són a càrrec de Desirée Mellado, la bibliotecaria. Com a totes les sessions, la biblioteca disposa d’un grapat d’exemplars per al préstecSigue leyendo «Club Lectura d’Adults. 28 de setembre amb l’obra “Fahrenheit 451”»

La Biblioteca Pública d’Ausiàs March, participa en les Festes Majors d’Alaquàs 2022 amb el Mag Wendo; tot amanit d’un munt de rialles i il·lusió.

En el dia d’ahir, xiquets i xiquetes, avis, mares, mares, tiets i tietes, mosquits, gossos, gats i un llarg etc. ens vam reunir al roser de la Biblioteca Ausiàs March; per gaudir com cada mes d’una de les la sessions del Club de Lectura Familiar. Però… aquesta vegada va ser diferent! Amb ocasió de lesSigue leyendo «La Biblioteca Pública d’Ausiàs March, participa en les Festes Majors d’Alaquàs 2022 amb el Mag Wendo; tot amanit d’un munt de rialles i il·lusió.»

Torna el Club de Lectura Familiar! Sessió especial amb ocasió de les Festes Majors d’Alaquàs 2022.

Després de les vacances d’estiu, torna el Club de Lectura Familiar de la Biblioteca Ausiàs March. Aquesta vegada amb una sessió molt especial! Amb ocasió de les Festes Majors d’Alaquàs ens acompanyarà el Mag Wendo amb un Gran Espectacle de Magia per a tots els xiquets i xiquetes. La bibliotecaria informa: Data : 6 setembreSigue leyendo «Torna el Club de Lectura Familiar! Sessió especial amb ocasió de les Festes Majors d’Alaquàs 2022.»