Valeria arriba a la Biblioteca Pública Municipal Ausiàs March. Valeria i les biblioteques sostenibles.

Des de hui mateix fins el 18 d’octubre compartirem amb vosaltres l’exposició VALERIA. Com ja sabeu, les activitats i projectes que estem duent a terme ho fan dins del marc de les directrius dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Els ODS constitueixen una crida universal a l’acció per a posar fi a la pobresa, protegir el planetaSigue leyendo «Valeria arriba a la Biblioteca Pública Municipal Ausiàs March. Valeria i les biblioteques sostenibles.»

Noves recomanacions a la Biblioteca

Durant estos dies vos hem fet una selecció de llibres a l’entrada de la Biblioteca per a que siga més fàcil trobar la vostra lectura al primer cop d’ull. Donat que el 27 de gener és el Dia Internacional de Conmemmoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, des de la biblioteca apostem pels valorsSigue leyendo «Noves recomanacions a la Biblioteca»

Horari de Nadal de la Biblioteca i recomanacions lectores

La Biblioteca estarà oberta de 9 a 14 h. per a consultes, préstecs i devolucions durant les vacances escolars de Nadal. En el periode festiu estarà obert els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre; i 4 i 5 de gener. Es podrà accedir a la Biblioteca per a lectura i estudi també enSigue leyendo «Horari de Nadal de la Biblioteca i recomanacions lectores»

Exposició d’escultures literàries a la Biblioteca

Des del 25 de febrer i fins al 3 d’abril, a la biblioteca podreu gaudir d’una exposició d’escultures molt literàries. L’escultor Jesús Martín «Chule» ens proposa una visita per la biblioteca descobrint diverses obres literàries, moltes de les quals estan disponibles per al prèstec. Esta exposició es pot visitar en horari d’obertura habitual de laSigue leyendo «Exposició d’escultures literàries a la Biblioteca»

Passos contra la violència de gènere

El dia 25 de novembre, és el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. A la Biblioteca també volem fer una passa per a la seua eliminació. Com a altres dependències municipals, hem omplit els vidres amb petjades plenes de missatges encoratjadors i que promouen la igualtat. També hem realitzat unaSigue leyendo «Passos contra la violència de gènere»

Un octubre carregat de propostes

El dilluns 14 d’octubre, com l’any passat, celebrarem el dia de les escriptores a la Biblioteca. Esta jornada és una iniciativa que es realitza per quart any, promoguda per la Biblioteca Nacional d’Espanya, juntament amb la FEDEPE i l’Associació Clásicas y Modernas, per reivindicar la tasca i el llegat de les escriptores al llarg de laSigue leyendo «Un octubre carregat de propostes»

Nou curs amb novetats

Tenim disponibles per a vosaltres algunes novetats, tant infantils com d’adults. Podeu llegir llibres de novel·la negra, assajos, llibres d’aventures, còmics… Acosta’t a la Biblioteca i tria la teua lectura per a començar el curs! Ací teniu disponibles les guies amb les novetats d’adults i les novetats infantils.   Des d’ara, a la biblioteca també disposem d’un nouSigue leyendo «Nou curs amb novetats»

Comença setembre

Amb l’arribada de setembre, a la biblioteca vos contem el que ha estat l’activitat «Contes a l’estiu». Han sigut vuit sessions de contacontes amb una participació de 323 xiquetes i xiquets, que amb l’acompanyament de les seues famílies han sumat 424 persones. Durant estes sessions han descobert la biblioteca, moltes històries tradicionals i innovadores queSigue leyendo «Comença setembre»

Exposició i club de lectura

Durant els dies que estem tenint disponible l’exposició «Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps», han estat moltes les persones que han visitat la biblioteca per a veure-la. Estan venint, sobretot, estudiants de diferents centres d’Alaquàs, que aprofiten la seua visita per a jugar amb l’exposició. Encara esteu a temps per a visitar-la. Estarà disponibleSigue leyendo «Exposició i club de lectura»

Exposició a la biblioteca «Nosaltres, les escriptores»

De l’11 al 27 de febrer de 2019 podeu visitar a la Biblioteca d’Alaquàs Ausiàs March, l’exposició «Nosaltres les escriptores. Valencianes en el temps». Estarà oberta dins l’horari habitual de la biblioteca, de 10 a 13:30 i de 16 a 20 h, de dilluns a divendres. El divendres 15 de febrer, a les 18:30 horesSigue leyendo «Exposició a la biblioteca «Nosaltres, les escriptores»»