Novetats de febrer ✔

Com van les lectures de 2023? T’has marcat algun repte literari per a enguany? Potser llegir un número determinat llibres, bé de tot tipus o tal vegada de clàssics en particular? Tant si és així, com si simplement vas llegint al teu ritme, gaudint de les teues noves lectures en aquestes vesprades hivernals de sofàSigue leyendo «Novetats de febrer ✔»

Ja són ací les novetats de gener!📚❄️

Amb el Nou Any arriben les novetats d’aquest mes, avançant-nos als Reis Mags per si aquests, entre els regals, no us deixen un llibre o per si algun dels nostres usuaris enguany ha fet el propòsit de llegir més que l’any anterior i està impacient per començar algun nou. Només heu de punxar sobre lesSigue leyendo «Ja són ací les novetats de gener!📚❄️»

Selecció de llibres «Especial Nadal» ✨

Amb el Nadal a quatre passes i seguint la tradició, la setmana passada vam posar el nostre propi arbre de Nadal, encara que com no podria ser d’una altra forma, aquest està fet de llibres. Si encara no ho has vist, a què estàs esperant? A més, des d’ avui davall de l’arbre hem deixatSigue leyendo «Selecció de llibres «Especial Nadal» ✨»

Aquest Desembre les Novetats i el fred ❄️ venen de la mà.

Des d’aquest matí ja teniu les novetats del mes disponibles a les seues prestatgeries. Punxeu sobre les imatges i accedireu a les novetats! Us comuniquem que durant tot el Nadal tindrem Novetat Extra, estigueu atents! L’horari de prèstec els dies 5, 7, 9, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022; així comSigue leyendo «Aquest Desembre les Novetats i el fred ❄️ venen de la mà.»

Novetats al novembre!

Us presentem les novetats bibliogràfiques del mes de noviembre; que ja podeu gaudir a la Biblioteca. Per a poder veure el llistat de novetats, s’ha d’accedir a l’enllaç que hi trobareu al peu de cada imatge. http://blogs.alaquas.net/biblioteca/wp-content/uploads/2022/11/PDF-UNIDO-INFANTIL_nov_2022.pdf pdf unido adults_nov_2022

«Hasta el fin del mundo, mi reina», obra que va reinar a la biblioteca Ausiàs March el passat dia 17…Dia de les Escriptores.

Amb ocassió del Dia de les Escriptores, el passat dilluns 17 d’octubre, vam gaudir de la presentació del llibre «Hasta el fin del mundo, mi reina». Aquesta novel·la juvenil, on preval el gènere romàntic, és obra de  Marta López-Santacruz. Encara que podem dir que versa sobre altres temàtiques com ara: els valors;  la violencia deSigue leyendo ««Hasta el fin del mundo, mi reina», obra que va reinar a la biblioteca Ausiàs March el passat dia 17…Dia de les Escriptores.»

Equinocci de tardor i novetats de tardor a la teva Biblioteca Ausiàs March.

S’acaba l’estiu i amb ell la primera tanda de lectures de l’any. Potser no hem llegit tots els llibres que ens havíem proposat però encara queda any i els llibres no es mouen de la biblioteca. Segur que n’hi ha més d’un fet a la teva mida, només has de trobar-lo; per això t’ho posemSigue leyendo «Equinocci de tardor i novetats de tardor a la teva Biblioteca Ausiàs March.»

Abril és un mes molt especial a les biblioteques.

A l’anterior post us contavem que aquest mes venía amb sorpreses i es que, el Dia 23 d’abril celebrem el Dia Internacional del Llibre i el 2 d’abril, el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil. A més, tenim novetats que faciliten la teva cerca! nou punt d’interés sobre els ODS (objectius de desenvolupament sostenible).Sigue leyendo «Abril és un mes molt especial a les biblioteques.»