Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca d’Alaquàs

Un dia, un llibre 📗. Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca Ausiàs March fins a que viengan els Reis. La Màgia del Nadal a la teua biblio també. Cada dia recomanarem un llibre, perquè el Nadal ja està ací, perquè tenim més temps i son dates especials en les que podem ferSigue leyendo «Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca d’Alaquàs»

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

La nostra Biblioteca està conscienciada amb el projecte transversal amb què compta el municipi, un projecte que té com a lema ‘’Passos cap a la Igualtat’’, els passos que van donar les persones que ens van precedir i els que queden per donar. Tot això podem presumir que la nostra @biblioalaquas dona suport a aquestaSigue leyendo «Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona»

Dia de les Biblioteques 📚

Avui 24 d’octubre, com cada any, celebrem el Dia de les Biblioteques. Aquesta festivitat, és impulsada per la Direcció General del Llibre, del Còmic i de la Lectura, a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària. Amb el lema d’enguany «Teixint Comunitats«, es pretén destacar el paper fonamental que exerceixen les biblioteques en laSigue leyendo «Dia de les Biblioteques 📚»

Adrià Hernández ens sorprén amb la seua tercera novel·la «Hijos de Abraham».

El proper 24 d’octubre l’investigador de la comarca i exalcalde d’Alaquàs, Adrià Hernández, presentarà la seua recentment publicada tercera novel·la històrica, “Hijos de Abraham”. L’acte està organitzat per la Mancomunitat de l’Horta Sud, institució que va presidir l’autor en el període 1991-1999, i l’associació solidària Cor de Vila, a la qual Adrià Hernández ha ceditSigue leyendo «Adrià Hernández ens sorprén amb la seua tercera novel·la «Hijos de Abraham».»

📢 Les novetats sorpresa d’octubre ja hi son!

Com esteu? Com ha anat la tornada a l’escola… i altres a la feina? Després d’aquestes setmanes d’incorporació i de Festes Majors, ja estem en ple mes d’octubre. Ja estem a la tardor i amb ella us presentem un bon grapat de novetats que tindreu disponibles a les prestatgeries de la biblio des de huiSigue leyendo «📢 Les novetats sorpresa d’octubre ja hi son!»

Volta al col·legi, volta a la biblio

L’estiu s’acaba i està donant els seus últim espertenecs, és temps de presentar-vos de nou les novetats 📚. Amb la tornada al col·le i les Festes Majors d’Alaquàs, segur que esteu esperant més d’un dels llibres que us presentem. Els tindreu disponibles al préstec des de hui mateix, divendres 1 de setembre. 👉🏼 Acosta’t pelSigue leyendo «Volta al col·legi, volta a la biblio»

Preparats per a les novetats de juny?

Ja estan disponible al préstec des de hui. Només heu de clickar en la fotografia i deplegar les novetats, escollir-les i vindre a la biblio a per elles. A què esperes? Us recordem que aquest estiu també podreu gaudir de lectures fresques a l’espai «Bibliopisici», a la nostra Piscina Municipal del Polesportiu Bovalar. Estem aSigue leyendo «Preparats per a les novetats de juny?»