Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.

Dijous 29 va tindre lloc la presentació i tertúlia de l’assaig “(Tot) el que encara no saps sobre les marques”, de Pilar Alfonso Escuder. Vols saber què significa la coberta? Un minotaure?, una roda? un engranatxe? al final de l’assaig l’autora t’ho explica. Pilar és autora d’una trilogia sobre les marques en la societat contemporània.Sigue leyendo «Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.»

8M Dia Internacional de la Dona

📢 Amb ocasió del Dia Internacional de la Dona el proper 8 de març, la BPM Ausiàs March posarà en breu un punt d’interés amb llibres de relevància envers la dona o escrits per dones. A més, aquest any, per a celebrar-ho us convidem al contacontes amb titelles «La rebelión de las princesas»., a càrrecSigue leyendo «8M Dia Internacional de la Dona»

Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

La bretxa de gènere en el món de la ciència, les matemàtiques, l’enginyeria i la tecnologia (STEM) encara és present en la nostra societat, encara que en els últims anys la participació de les dones en estes disciplines ha augmentat, a més de la seua visibilitat. Les dones estàn en minoria en àmbits de laSigue leyendo «Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència»

Dia Internacional de les Víctimes de l’Holocaust

L’Holocaust no sols va afectar profundament els països on es van cometre crims nazis, sinó que també va repercutir en molts altres llocs del món. Davant esta gran afectació celebrem este dia donant-li la visibilitat que es mereix. Hem elaborat una guia molt àmplia sobre el fons bibliogràfic que té la nostra biblioteca. Ací teniuSigue leyendo «Dia Internacional de les Víctimes de l’Holocaust»

📢 Canviem d’any! Les novetats sorpresa 📚de gener ja hi son.

Benvinguts al 2024! Vols començar amb bon peu? Coneix tot el que t’oferix la teua Biblioteca preferida.La Biblioteca Pública és un espai que durant llarg temps ha exercit un important paper en la vida i la cultura públiques. Les Biblioteques Públiques són espais públics de caràcter cívic, que ens pertanyen a tots i a ningúSigue leyendo «📢 Canviem d’any! Les novetats sorpresa 📚de gener ja hi son.»

Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca d’Alaquàs

Un dia, un llibre 📗. Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca Ausiàs March fins a que vingan els Reis. La Màgia del Nadal a la teua biblio també. Cada dia recomanarem un llibre, perquè el Nadal ja està ací, perquè tenim més temps i son dates especials en les que podem ferSigue leyendo «Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca d’Alaquàs»