Preparats per a les novetats de juny?

Ja estan disponible al préstec des de hui. Només heu de clickar en la fotografia i deplegar les novetats, escollir-les i vindre a la biblio a per elles. A què esperes? Us recordem que aquest estiu també podreu gaudir de lectures fresques a l’espai «Bibliopisici», a la nostra Piscina Municipal del Polesportiu Bovalar.

Maig negre. Novetats de maig.

Aquest mes de maig tindrem unes novetats molt especials. Aprofitant que celebrem a diferents punts de la Comunitat Valenciana el maig negre, mes predilecte del gènere de novel·la negra, al llarg del mes afegirem a les novetats novel·les d’aquest gènere. Des de Víctor del Árbol, Dolores Redondo, Carmen Mola o Jo Nesbo entre altres passaran perSigue leyendo «Maig negre. Novetats de maig.»

Novetats de març, ja a la teua biblioteca🧨

Ja estàn ací, a la teua biblioteca favorita, les novetats de març. Tot tipus de lectures i per a totes les edats. Sabem que molts de vosaltres tindreu el dia d’avui assenyalat en el calendari. I de segur que no relacionat amb la biblioteca, sinó perquè és el dia que es dispara la primera mascletà deSigue leyendo «Novetats de març, ja a la teua biblioteca🧨»

Ja són ací les novetats de gener!📚❄️

Amb el Nou Any arriben les novetats d’aquest mes, avançant-nos als Reis Mags per si aquests, entre els regals, no us deixen un llibre o per si algun dels nostres usuaris enguany ha fet el propòsit de llegir més que l’any anterior i està impacient per començar algun nou. Només heu de punxar sobre lesSigue leyendo «Ja són ací les novetats de gener!📚❄️»

Selecció de llibres «Especial Nadal» ✨

Amb el Nadal a quatre passes i seguint la tradició, la setmana passada vam posar el nostre propi arbre de Nadal, encara que com no podria ser d’una altra forma, aquest està fet de llibres. Si encara no ho has vist, a què estàs esperant? A més, des d’ avui davall de l’arbre hem deixatSigue leyendo «Selecció de llibres «Especial Nadal» ✨»

Aquest Desembre les Novetats i el fred ❄️ venen de la mà.

Des d’aquest matí ja teniu les novetats del mes disponibles a les seues prestatgeries. Punxeu sobre les imatges i accedireu a les novetats! Us comuniquem que durant tot el Nadal tindrem Novetat Extra, estigueu atents! L’horari de prèstec els dies 5, 7, 9, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022; així comSigue leyendo «Aquest Desembre les Novetats i el fred ❄️ venen de la mà.»

Novetats al novembre!

Us presentem les novetats bibliogràfiques del mes de noviembre; que ja podeu gaudir a la Biblioteca. Per a poder veure el llistat de novetats, s’ha d’accedir a l’enllaç que hi trobareu al peu de cada imatge. http://blogs.alaquas.net/biblioteca/wp-content/uploads/2022/11/PDF-UNIDO-INFANTIL_nov_2022.pdf pdf unido adults_nov_2022

Equinocci de tardor i novetats de tardor a la teva Biblioteca Ausiàs March.

S’acaba l’estiu i amb ell la primera tanda de lectures de l’any. Potser no hem llegit tots els llibres que ens havíem proposat però encara queda any i els llibres no es mouen de la biblioteca. Segur que n’hi ha més d’un fet a la teva mida, només has de trobar-lo; per això t’ho posemSigue leyendo «Equinocci de tardor i novetats de tardor a la teva Biblioteca Ausiàs March.»