Dia de les Biblioteques 📚

Avui 24 d’octubre, com cada any, celebrem el Dia de les Biblioteques. Aquesta festivitat, és impulsada per la Direcció General del Llibre, del Còmic i de la Lectura, a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària. Amb el lema d’enguany «Teixint Comunitats«, es pretén destacar el paper fonamental que exerceixen les biblioteques en laSigue leyendo «Dia de les Biblioteques 📚»

📢 Les novetats sorpresa d’octubre ja hi son!

Com esteu? Com ha anat la tornada a l’escola… i altres a la feina? Després d’aquestes setmanes d’incorporació i de Festes Majors, ja estem en ple mes d’octubre. Ja estem a la tardor i amb ella us presentem un bon grapat de novetats que tindreu disponibles a les prestatgeries de la biblio des de huiSigue leyendo «📢 Les novetats sorpresa d’octubre ja hi son!»

Volta al col·legi, volta a la biblio

L’estiu s’acaba i està donant els seus últim espertenecs, és temps de presentar-vos de nou les novetats 📚. Amb la tornada al col·le i les Festes Majors d’Alaquàs, segur que esteu esperant més d’un dels llibres que us presentem. Els tindreu disponibles al préstec des de hui mateix, divendres 1 de setembre. 👉🏼 Acosta’t pelSigue leyendo «Volta al col·legi, volta a la biblio»

Preparats per a les novetats de juny?

Ja estan disponible al préstec des de hui. Només heu de clickar en la fotografia i deplegar les novetats, escollir-les i vindre a la biblio a per elles. A què esperes? Us recordem que aquest estiu també podreu gaudir de lectures fresques a l’espai «Bibliopisici», a la nostra Piscina Municipal del Polesportiu Bovalar. Estem aSigue leyendo «Preparats per a les novetats de juny?»

Maig negre. Novetats de maig.

Aquest mes de maig tindrem unes novetats molt especials. Aprofitant que celebrem a diferents punts de la Comunitat Valenciana el maig negre, mes predilecte del gènere de novel·la negra, al llarg del mes afegirem a les novetats novel·les d’aquest gènere. Des de Víctor del Árbol, Dolores Redondo, Carmen Mola o Jo Nesbo entre altres passaran perSigue leyendo «Maig negre. Novetats de maig.»

Novetats de març, ja a la teua biblioteca🧨

Ja estàn ací, a la teua biblioteca favorita, les novetats de març. Tot tipus de lectures i per a totes les edats. Sabem que molts de vosaltres tindreu el dia d’avui assenyalat en el calendari. I de segur que no relacionat amb la biblioteca, sinó perquè és el dia que es dispara la primera mascletà deSigue leyendo «Novetats de març, ja a la teua biblioteca🧨»