Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.

Dijous 29 va tindre lloc la presentació i tertúlia de l’assaig “(Tot) el que encara no saps sobre les marques”, de Pilar Alfonso Escuder. Vols saber què significa la coberta? Un minotaure?, una roda? un engranatxe? al final de l’assaig l’autora t’ho explica. Pilar és autora d’una trilogia sobre les marques en la societat contemporània.Sigue leyendo «Presentació d’autor amb Pilar Alfonso Escuder.»

8M Dia Internacional de la Dona

📢 Amb ocasió del Dia Internacional de la Dona el proper 8 de març, la BPM Ausiàs March posarà en breu un punt d’interés amb llibres de relevància envers la dona o escrits per dones. A més, aquest any, per a celebrar-ho us convidem al contacontes amb titelles «La rebelión de las princesas»., a càrrecSigue leyendo «8M Dia Internacional de la Dona»

Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca d’Alaquàs

Un dia, un llibre 📗. Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca Ausiàs March fins a que vingan els Reis. La Màgia del Nadal a la teua biblio també. Cada dia recomanarem un llibre, perquè el Nadal ja està ací, perquè tenim més temps i son dates especials en les que podem ferSigue leyendo «Un llibre de Nadal cada dia a la Biblioteca d’Alaquàs»

Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

La nostra Biblioteca està conscienciada amb el projecte transversal amb què compta el municipi, un projecte que té com a lema ‘’Passos cap a la Igualtat’’, els passos que van donar les persones que ens van precedir i els que queden per donar. Tot això podem presumir que la nostra @biblioalaquas dona suport a aquestaSigue leyendo «Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona»

Dia del llibre – llibres de pel·lícula

Com cada any, el 23 d’abril se celebra el Dia del Llibre . La lectura proporciona informació, educa, anima a reflexionar i créixer com a persones, al mateix temps que entreté i fa volar la imaginació. A més el pròxim dia 25 d’abril se celebra la gala de lliurament dels Oscars. En nombroses ocasions laSigue leyendo «Dia del llibre – llibres de pel·lícula»

Novetats de març i Dia Internacional de la Dona

Amb l’arribada del mes de març, vos proposem una sèrie de novetats bibliogràfiques que estan disponibles a la Biblioteca. Podeu consultar-les fent clic a la imatge, tant per a públic infantil com per a públic adult. Com cada any, dediquem un punt d’interés a la Biblioteca amb llibres seleccionats amb motiu de la celebració elSigue leyendo «Novetats de març i Dia Internacional de la Dona»