72 alumnes de 5é curs del CEIP Bonavista participen en “Vine a conèixer la biblioteca”.

Si al més d’abril començavem la Campanya d’Animació Lectora de la biblio, va ser només un tret d’eixida per a totes les activitats que s’han escomés per al foment lector. Aquesta setmana de juny ens ha visitat el 5é curs del CEIP Bonavista d’Alaquàs. Com sabeu, ens encanta tindre la biblioteca plena de gent! SomSigue leyendo «72 alumnes de 5é curs del CEIP Bonavista participen en “Vine a conèixer la biblioteca”.»

👧🧒QUÈ TENIM AL POBLE❓

L’Escola Municipal Infantil l’Alqueria d’Alaquàs ha eixit al carrer un any més per a conéixer alguns dels edificis municipals més importants d’Alaquàs. És el segon any que visiten la biblioteca en el seu trajecte per Alaquàs. Aquest any la biblioteca ha sigut la primera parada. I nosaltres contentes de contentes que repetisquen! 📖L’alumnat, acompanyat deSigue leyendo «👧🧒QUÈ TENIM AL POBLE❓»

L’aula de Premsa visita la Biblioteca.

Aquest mes de febrer hem innovat a la biblio. L’IES Dr. Faustí Barberà ha volgut comptar amb nosaltres per a posar en pràctica els coneixements adquirits a l’aula i visitar la biblioteca. L’any passat, diversos instituts van participar en l’activitat «Vine a conèixer la biblioteca». Aquest dies els alumnes de l’aula de premsa ens hanSigue leyendo «L’aula de Premsa visita la Biblioteca.»

Visites didàctiques: «Vine a conèixer la teua biblioteca Ausiàs March»

El passat divendres 8 de novembre,  iniciàrem el cicle de visites didàctiques : «VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA». Visites concertades amb els centres i els col.lectius locals que ho sol.liciten.  La participació d’aquesta última setmana ha sumat 290 alumnes de l’IES Dr. Faustí Barberà. Ara ells ja saben que han de fer per a obtenir el carnet deSigue leyendo «Visites didàctiques: «Vine a conèixer la teua biblioteca Ausiàs March»»

L’Alqueria, Escola Infantil Municipal d’Alaquàs a la biblio! Què tenim al poble?

Aquest any hem format part d’uns dels projectes de l’Alqueria, Escola Infantil Municipal d’Alaquàs; sota el lema: “Què tenim al poble?” El darrer dimecres del mes de maig, els gaire 40 nenes i nens de l’Alqueria van coneixer la biblioteca; la seva sala infantil, van tindre contacte amb els llibres i vam llegir algunes lectures.Sigue leyendo «L’Alqueria, Escola Infantil Municipal d’Alaquàs a la biblio! Què tenim al poble?»

Vine a conèixer la biblioteca! Visites didàctiques dirigides als alumnes de secundaria.

Estes visites s’emmarquen dins del programa “Vine a conèixer la biblioteca”, que va donar eixida amb la “Setmana de la Poesia” el passat mes de març. Les visites, que duren aproximadament 50’, consisteixen en una explicació de com funciona la nostra biblioteca, els recursos que tenim a l’abast de tots i com s’organitza; així comSigue leyendo «Vine a conèixer la biblioteca! Visites didàctiques dirigides als alumnes de secundaria.»

Visites didàctiques i punt d’interès de la dona i la xiqueta en la ciència

Durant el matí d’avui hem realitzat quatre visites didàctiques a la Biblioteca de tot l’alumnat de segon cicle de primària del CEIP Sanchis Almiñano. Estes visites s’emmarquen dins del programa “Vine a conèixer la biblioteca”. S’ofereix a tots els centres educatius i entitats interessades a participar al llarg de tot l’any. En el matí d’avuiSigue leyendo «Visites didàctiques i punt d’interès de la dona i la xiqueta en la ciència»

Visites didàctiques

Estem realitzant a la biblioteca -durant aquesta setmana i la pròxima- les primeres visites didàctiques del 2019. Han participat alumnes de tercer i quart de primària dels centres educatius Sanchis Almiñano i del Vila d’Alaquàs. També les persones que formen part de DIVERSIA, dins les seues visites culturals. Han descobert moltes coses que no coneixienSigue leyendo «Visites didàctiques»

Els alumnes del Faustí Barberá visiten la biblioteca

Els alumnes de 2º curs de la ESO de l’ I.E.S. Faustí Barberá, participen en l’activitat: «VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA». Després de participar en la «ruta del llibre» i endevinar alguns jocs de recerca, ara ja sabem com localitzar llibres als prestatges i tot el que han fer per obtindre el carnet d’usuariSigue leyendo «Els alumnes del Faustí Barberá visiten la biblioteca»

ELS ALUMNES DEL CIUTAT DE CREMONA VISITEN LA BIBLIOTECA

Els alumnes de 1er. curs del Ciutat de Cremona visiten la biblioteca, dins del programa : «Vine a conèixer la teua biblioteca». Els 75 xiquets i xiquetes de 7 anys, que han passat en 2 grups per la biblioteca , després d’escoltar les explicacions de les bibliotecàries sobre les normes d’ús, han participat en animada conversaSigue leyendo «ELS ALUMNES DEL CIUTAT DE CREMONA VISITEN LA BIBLIOTECA»