Archivo de la categoría: «Vine a conèixer la teua biblioteca»

Amb novembre arriben novetats

Esta setmana a la biblioteca vos proposem algunes novetats literàries de tardor. Les teniu disponibles punxant damunt de les imatges.

Durant estos dies ha finalitzat la amb la campanya d’animació «Espanta la por: per Tots Sants, monstres valencians» on hem tingut animacions per a centres educatius i la sessió de contacontes per a adults amb Almudena Francés. En total han passat per la biblioteca a descobrir els monstres i llegendes valencians, més de 450 persones, entre estudiants i professorat de centres educatius d’Alaquàs, des d’escoletes fins a alumnes d’ESO.

Aquesta setmana hem tingut visites didàctiques amb alumnes del IES Clara Campoamor. També han vingut l’activitat «Vine a conèixer la biblioteca» l’alumnat de primer de primària del CEIP Cremona, en aquesta ocasió han après com funciona la biblioteca, han rebut el seu nou carnet i ja han pogut agafar en prèstec llibres.

Visites didàctiques

Estem realitzant a la biblioteca -durant aquesta setmana i la pròxima- les primeres visites didàctiques del 2019. Han participat alumnes de tercer i quart de primària dels centres educatius Sanchis Almiñano i del Vila d’Alaquàs. També les persones que formen part de DIVERSIA, dins les seues visites culturals.

Han descobert moltes coses que no coneixien de la biblioteca, han visitat totes les seccions i han gaudit de la lectura de les seues històries favorites.

Si formes part d’algun col·lectiu d’Alaquàs i vols participar en estes visites didàctiques, posa’t en contacte amb nosaltres i concertarem una cita.

Mentre veniu, vos deixem una sopa de lletres que han completat els i les nostres visitants. Una pista: quin tipus de materials podeu trobar a la biblioteca?

 

 

 

Els alumnes del Faustí Barberá visiten la biblioteca

img-20161118-wa0000

Els alumnes de 2º curs de la ESO de l’ I.E.S. Faustí Barberá, participen en l’activitat: «VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA».

Després de participar en la «ruta del llibre» i endevinar alguns jocs de recerca, ara ja sabem com localitzar llibres als prestatges i tot el que han fer per obtindre el carnet d’usuari  i poder emportar-se llibre i pel.lícules a casa.

Aquesta activitat està oberta a tots els col.lectius locals que vullguen  conèixer les instal.lacions, serveis i funcionament de la biblioteca municipal.

 

ELS ALUMNES DEL CIUTAT DE CREMONA VISITEN LA BIBLIOTECA

Els alumnes de 1er. curs del Ciutat de Cremona visiten la biblioteca, dins del programa : «Vine a conèixer la teua biblioteca».

visita-2

Els 75 xiquets i xiquetes de 7 anys, que han passat en 2 grups per la biblioteca , després d’escoltar les explicacions de les bibliotecàries sobre les normes d’ús, han participat en animada conversa sobre els seus contes preferits, han escoltat algunes narracions i el més important: han rebut el regal més preciat : el seu carnet de lector/a, que els permetrà emportar-se a casa els contes que desitgen.

visita-1

El programa de visites didàctiques: “VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA” està obert a tots els centres educatius, col.lectius i associacions d’Alaquàs.

ALUMNES DEL FAUSTÍ BARBERÁ VISITEN LA BIBLIOTECA

Els alumnes de 1er. curs de la E.S.O. de l’institut Faustí Barberá, han visitat la biblioteca per conèixer el seu funcionament. Han realitzat algunes recerques de llibres, un joc detectivesc que han sabut resoldre amb molta eficiència, ja són tots uns experts.

Un grup de xavals i xavales molt atents a les explicacions, que han  fet moltes preguntes i juntament amb la seua professora, s’han emportat la butlleta d’inscripció per a fer-se el carnet de la biblioteca.

El programa de visites didàctiques: «VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA» està obert a tots els centres educatius, col.lectius i associacions d’Alaquàs.

20160614_124129

Visites didàctiques: «Vine a conèixer la teua biblioteca»

El passat divendres 6 de maig,  inicàrem el cicle de visites didàctiques,  : «VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA». Visites concertades amb els centres i els col.lectius locals que ho sol.liciten. 

En aquesta ocasió han participat 55 xiquets i xiquetes de 2on de preescolar del C.P. Sanchis Almiñano. Ara ells ja saben que han de fer per a obtenir el carnet de la biblio i poder emportar-se llibres i pelis a casa.

A més a més, ho passàren la mar de bé, descobrint una muntanya de contes amb les bibliotecàries i les mestres. Esperem que els pares i mares s’animen a portar la butlleta d’inscripció per a fer-se el carnet i gaudir en família de totes les possibilitats que ofereix la biblioteca per a menuts i grans.

20160506_101445 20160506_102542 20160506_101535