L’aula de Premsa visita la Biblioteca.

Aquest mes de febrer hem innovat a la biblio. L’IES Dr. Faustí Barberà ha volgut comptar amb nosaltres per a posar en pràctica els coneixements adquirits a l’aula i visitar la biblioteca. L’any passat, diversos instituts van participar en l’activitat «Vine a conèixer la biblioteca». Aquest dies els alumnes de l’aula de premsa ens hanSigue leyendo «L’aula de Premsa visita la Biblioteca.»

Visites didàctiques: «Vine a conèixer la teua biblioteca Ausiàs March»

El passat divendres 8 de novembre,  iniciàrem el cicle de visites didàctiques : «VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA». Visites concertades amb els centres i els col.lectius locals que ho sol.liciten.  La participació d’aquesta última setmana ha sumat 290 alumnes de l’IES Dr. Faustí Barberà. Ara ells ja saben que han de fer per a obtenir el carnet deSigue leyendo «Visites didàctiques: «Vine a conèixer la teua biblioteca Ausiàs March»»

L’Alqueria, Escola Infantil Municipal d’Alaquàs a la biblio! Què tenim al poble?

Aquest any hem format part d’uns dels projectes de l’Alqueria, Escola Infantil Municipal d’Alaquàs; sota el lema: “Què tenim al poble?” El darrer dimecres del mes de maig, els gaire 40 nenes i nens de l’Alqueria van coneixer la biblioteca; la seva sala infantil, van tindre contacte amb els llibres i vam llegir algunes lectures.Sigue leyendo «L’Alqueria, Escola Infantil Municipal d’Alaquàs a la biblio! Què tenim al poble?»

Vine a conèixer la biblioteca! Visites didàctiques dirigides als alumnes de secundaria.

Estes visites s’emmarquen dins del programa “Vine a conèixer la biblioteca”, que va donar eixida amb la “Setmana de la Poesia” el passat mes de març. Les visites, que duren aproximadament 50’, consisteixen en una explicació de com funciona la nostra biblioteca, els recursos que tenim a l’abast de tots i com s’organitza; així comSigue leyendo «Vine a conèixer la biblioteca! Visites didàctiques dirigides als alumnes de secundaria.»

Visites didàctiques i punt d’interès de la dona i la xiqueta en la ciència

Durant el matí d’avui hem realitzat quatre visites didàctiques a la Biblioteca de tot l’alumnat de segon cicle de primària del CEIP Sanchis Almiñano. Estes visites s’emmarquen dins del programa “Vine a conèixer la biblioteca”. S’ofereix a tots els centres educatius i entitats interessades a participar al llarg de tot l’any. En el matí d’avuiSigue leyendo «Visites didàctiques i punt d’interès de la dona i la xiqueta en la ciència»

Visites didàctiques

Estem realitzant a la biblioteca -durant aquesta setmana i la pròxima- les primeres visites didàctiques del 2019. Han participat alumnes de tercer i quart de primària dels centres educatius Sanchis Almiñano i del Vila d’Alaquàs. També les persones que formen part de DIVERSIA, dins les seues visites culturals. Han descobert moltes coses que no coneixienSigue leyendo «Visites didàctiques»

Els alumnes del Faustí Barberá visiten la biblioteca

Els alumnes de 2º curs de la ESO de l’ I.E.S. Faustí Barberá, participen en l’activitat: «VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA». Després de participar en la «ruta del llibre» i endevinar alguns jocs de recerca, ara ja sabem com localitzar llibres als prestatges i tot el que han fer per obtindre el carnet d’usuariSigue leyendo «Els alumnes del Faustí Barberá visiten la biblioteca»

ELS ALUMNES DEL CIUTAT DE CREMONA VISITEN LA BIBLIOTECA

Els alumnes de 1er. curs del Ciutat de Cremona visiten la biblioteca, dins del programa : «Vine a conèixer la teua biblioteca». Els 75 xiquets i xiquetes de 7 anys, que han passat en 2 grups per la biblioteca , després d’escoltar les explicacions de les bibliotecàries sobre les normes d’ús, han participat en animada conversaSigue leyendo «ELS ALUMNES DEL CIUTAT DE CREMONA VISITEN LA BIBLIOTECA»

ALUMNES DEL FAUSTÍ BARBERÁ VISITEN LA BIBLIOTECA

Els alumnes de 1er. curs de la E.S.O. de l’institut Faustí Barberá, han visitat la biblioteca per conèixer el seu funcionament. Han realitzat algunes recerques de llibres, un joc detectivesc que han sabut resoldre amb molta eficiència, ja són tots uns experts. Un grup de xavals i xavales molt atents a les explicacions, que hanSigue leyendo «ALUMNES DEL FAUSTÍ BARBERÁ VISITEN LA BIBLIOTECA»

Visites didàctiques: «Vine a conèixer la teua biblioteca»

El passat divendres 6 de maig,  inicàrem el cicle de visites didàctiques,  : «VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA». Visites concertades amb els centres i els col.lectius locals que ho sol.liciten.  En aquesta ocasió han participat 55 xiquets i xiquetes de 2on de preescolar del C.P. Sanchis Almiñano. Ara ells ja saben que han de fer perSigue leyendo «Visites didàctiques: «Vine a conèixer la teua biblioteca»»