Archivo de la categoría: “Vine a conèixer la teua biblioteca”

Els alumnes del Faustí Barberá visiten la biblioteca

img-20161118-wa0000

Els alumnes de 2º curs de la ESO de l’ I.E.S. Faustí Barberá, participen en l’activitat: “VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA”.

Després de participar en la “ruta del llibre” i endevinar alguns jocs de recerca, ara ja sabem com localitzar llibres als prestatges i tot el que han fer per obtindre el carnet d’usuari  i poder emportar-se llibre i pel.lícules a casa.

Aquesta activitat està oberta a tots els col.lectius locals que vullguen  conèixer les instal.lacions, serveis i funcionament de la biblioteca municipal.

 

ELS ALUMNES DEL CIUTAT DE CREMONA VISITEN LA BIBLIOTECA

Els alumnes de 1er. curs del Ciutat de Cremona visiten la biblioteca, dins del programa : “Vine a conèixer la teua biblioteca”.

visita-2

Els 75 xiquets i xiquetes de 7 anys, que han passat en 2 grups per la biblioteca , després d’escoltar les explicacions de les bibliotecàries sobre les normes d’ús, han participat en animada conversa sobre els seus contes preferits, han escoltat algunes narracions i el més important: han rebut el regal més preciat : el seu carnet de lector/a, que els permetrà emportar-se a casa els contes que desitgen.

visita-1

El programa de visites didàctiques: “VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA” està obert a tots els centres educatius, col.lectius i associacions d’Alaquàs.

ALUMNES DEL FAUSTÍ BARBERÁ VISITEN LA BIBLIOTECA

Els alumnes de 1er. curs de la E.S.O. de l’institut Faustí Barberá, han visitat la biblioteca per conèixer el seu funcionament. Han realitzat algunes recerques de llibres, un joc detectivesc que han sabut resoldre amb molta eficiència, ja són tots uns experts.

Un grup de xavals i xavales molt atents a les explicacions, que han  fet moltes preguntes i juntament amb la seua professora, s’han emportat la butlleta d’inscripció per a fer-se el carnet de la biblioteca.

El programa de visites didàctiques: “VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA” està obert a tots els centres educatius, col.lectius i associacions d’Alaquàs.

20160614_124129

Visites didàctiques: “Vine a conèixer la teua biblioteca”

El passat divendres 6 de maig,  inicàrem el cicle de visites didàctiques,  : “VINE A CONÈIXER LA TEUA BIBLIOTECA”. Visites concertades amb els centres i els col.lectius locals que ho sol.liciten. 

En aquesta ocasió han participat 55 xiquets i xiquetes de 2on de preescolar del C.P. Sanchis Almiñano. Ara ells ja saben que han de fer per a obtenir el carnet de la biblio i poder emportar-se llibres i pelis a casa.

A més a més, ho passàren la mar de bé, descobrint una muntanya de contes amb les bibliotecàries i les mestres. Esperem que els pares i mares s’animen a portar la butlleta d’inscripció per a fer-se el carnet i gaudir en família de totes les possibilitats que ofereix la biblioteca per a menuts i grans.

20160506_101445 20160506_102542 20160506_101535