Horari Sala de Estudi 2023

ALAQUÀS OBRIRÀ LA SALA D’ESTUDI TOT L’ANY DE DILLUNS A DOMINGO DE 8 A 6 HORES DEL MATÍ. La Sala d’Estudio ubicada en l’Edifici Cultural de l’Olivar d’Alaquàs donarà suport a les persones usuaries en un ample horari d’apertura. Us recordem que l’accés principal és per la plaça de l’Esglesia Santa Maria de l’Olivar d’Alaquàs.

Nou horari. La volta al cole i a la biblioteca.

Encara que a l’estiu hem estat oberts, després de festes i coincidint amb la volta al cole, tornem al nostre horari habitual. A partir del 12 de setembre el nostre horari serà aquest i recordeu: no tanquem a migdia! Cada dia recomanem una lectura al nostre tauler d’anuncis, després de l’estiu hem représ les reunionsSigue leyendo «Nou horari. La volta al cole i a la biblioteca.»

Dia del llibre – llibres de pel·lícula

Com cada any, el 23 d’abril se celebra el Dia del Llibre . La lectura proporciona informació, educa, anima a reflexionar i créixer com a persones, al mateix temps que entreté i fa volar la imaginació. A més el pròxim dia 25 d’abril se celebra la gala de lliurament dels Oscars. En nombroses ocasions laSigue leyendo «Dia del llibre – llibres de pel·lícula»

Dia de la poesia a la Biblioteca i ampliació de serveis

Amb motiu de la celebració del Dia de la Poesia diumenge 21 de març, s’emetrà en directe, el dimarts 16 de març un recital de poesia organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’associació de Poetes i Poetesses del municipi. L’esdeveniment sense públic assistent, serà retransmés en directe a través del Facebook municipal Som Alaquàs el dimartsSigue leyendo «Dia de la poesia a la Biblioteca i ampliació de serveis»

Noves mesures davant la COVID-19

Des del 16 de gener i fins al 31 de gener, a l’Ajuntament d’Alaquàs es prenen noves mesures de seguretat, control i prevenció davant la COVID-19. Així doncs, des del dilluns 18, la biblioteca estarà oberta només per a prèstecs i devolucions amb cita prèvia. Vos recordem que podeu demanar cita prèvia als nostres telèfonsSigue leyendo «Noves mesures davant la COVID-19»