Club de Lectura Familiar. Lectures i Berenars Saludables 🍏🍓🍌🥦🥕

Passat dilluns i dimecres ens vam reunir, com cada mes, al Club de Lectura Familiar, on vam treballar unes lectures en base als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), seguides d’una activitat de comprensi´o lectora. Els ODS tractats a les sessions celebrades el dilluns 3 d’octubre i dimecres 5 d’octubre, van ser: ODS núm. 3 “SALUTSigue leyendo «Club de Lectura Familiar. Lectures i Berenars Saludables 🍏🍓🍌🥦🥕»

La Biblioteca Pública d’Ausiàs March, participa en les Festes Majors d’Alaquàs 2022 amb el Mag Wendo; tot amanit d’un munt de rialles i il·lusió.

En el dia d’ahir, xiquets i xiquetes, avis, mares, mares, tiets i tietes, mosquits, gossos, gats i un llarg etc. ens vam reunir al roser de la Biblioteca Ausiàs March; per gaudir com cada mes d’una de les la sessions del Club de Lectura Familiar. Però… aquesta vegada va ser diferent! Amb ocasió de lesSigue leyendo «La Biblioteca Pública d’Ausiàs March, participa en les Festes Majors d’Alaquàs 2022 amb el Mag Wendo; tot amanit d’un munt de rialles i il·lusió.»

Torna el Club de Lectura Familiar! Sessió especial amb ocasió de les Festes Majors d’Alaquàs 2022.

Després de les vacances d’estiu, torna el Club de Lectura Familiar de la Biblioteca Ausiàs March. Aquesta vegada amb una sessió molt especial! Amb ocasió de les Festes Majors d’Alaquàs ens acompanyarà el Mag Wendo amb un Gran Espectacle de Magia per a tots els xiquets i xiquetes. La bibliotecaria informa: Data : 6 setembreSigue leyendo «Torna el Club de Lectura Familiar! Sessió especial amb ocasió de les Festes Majors d’Alaquàs 2022.»

Mobilitat i Diversitat Funcional. Sessions 1 i 2 de juny del Club de Lectura Familiar.

El passat dimecres 1 i dijous 2 de juny va tindre lloc la 5a sessió del Club Familiar de la biblio. Com ja sabeu, aquest mes treballem les lectures i el punt d’interes sobre la Mobilitat i Diversitat Funcional. Aquesta vegada van ser dues sessions molt especials, el vam passar requetebé i vam tindre sorpreses;Sigue leyendo «Mobilitat i Diversitat Funcional. Sessions 1 i 2 de juny del Club de Lectura Familiar.»