Club de lectura. Visita de l’autor Manel Joan i Arinyó

Ahir dimecres vàrem tindre un convidat especial a la nostra tertúlia: l’autor de Les nits perfumades. Però va ser molt més que això.  Manel és un gran conversador i amb el seu peculiar sentit de l’humor, ens va fer un recorregut interessant i divertit per tota la seua extensa i variada obra: poesia, assaig, narrativa infantilSigue leyendo «Club de lectura. Visita de l’autor Manel Joan i Arinyó»

FESTA DEL LLIBRE I DE LA PRIMAVERA

L’Esglai Teatre, amb l’escenificació dels contes: “LA TALPETA QUE VOLIA SABER QUI LI HAVIA FET ALLÓ AL CAP” i “LOS TRES BANDIDOS” (Premis Andersen d’il.lustració), ha fet de la 30 Campanya d’Animació a la Lectura, una divertida festa per als  més de 400 xiquets i xiquetes de 2on de primària que han visitat la bibliotecaSigue leyendo «FESTA DEL LLIBRE I DE LA PRIMAVERA»

Presentació del llibre Les nits perfumades

Dimecres 29 d’abril, l’autor presentarà el llibre Les nits perfumades. L’acte tindrà lloc a les 16 h. a la Biblioteca Municipal, dins la programació del Club de Lectura i és obert a tots els públics. Les nits perfumades explora el terreny subjectiu de la memòria; de fet, és el relat de la infantesa del propi narrador,Sigue leyendo «Presentació del llibre Les nits perfumades»

23 d’abril. Dia Internacional del Llibre

El 23 d’ abril és un dia simbòlic per a la literatura mundial perque en aquest dia i en l’any 1616 vàren morir personalitats com Cervantes, Shakespeare i l’Inca Garcilaso de la Vega. Igualment es commemora el naixement o mort d’altres autors destacats comMaurice Druon, Haldor K. Laxness, Vladimir Nabokov, Josep Pla i Manuel MejíaSigue leyendo «23 d’abril. Dia Internacional del Llibre»

30ª Campanya d’Animació a la Lectura. «Una Pluja de contes»

Xiquets i xiquetes, esteu preparats?, l’Esglai Teatre vos espera amb una «Una pluja de contes». Del 20 al 22 d’abril, els vostres coles estan invitats a participar en aquesta festa del llibre i de la primavera. Passareu per la biblio tots els alumnes de 2n cicle de primària acompanyats pels vostres mestres. També hem preparatSigue leyendo «30ª Campanya d’Animació a la Lectura. «Una Pluja de contes»»