Archivo por meses: junio 2015

Itinerari per la poesia de Pep Ferrer

El passat divendres 24 de juny, els membres del club de lectura vàrem acomiadar-nos fins després de l’estiu amb una visita molt especial, la del poeta alaquaser Pep Ferrer.

biblio

 

Amb gran èxit d’assistència, tenint en compte la temperatura ambient i que les nostres tertúlies comencen a les 4 de la vesprada, Pep Ferrer ens va fer un amé recorregut per la seua obra, acompanyant el que explicava de la lectura d’una selecció de poemes, que al final va donar pas a un debat sobre l’escriptura, la poesia i l’experiència personal dels qui es llencen per aquests viaranys.

Un agradable encontre entre contertulians i amics que ens anima a seguir programant lectures compartides i visites d’autors.

Per cert, hem acordat que «El asombroso viaje de Pomponio Flato» d’Eduardo Mendoza, serà la divertida novel.la que ens torne a juntar després de les vacances.

 

20150624_162716

 

 

 

 

QUIN ESTIU MÉS ESPORTIU !

Xiquets i xiquetes d’Alaquàs, no vos haviem dit que ja teniu a la biblio. un grapat de noves,divertides i misterioses històries? Doncs si, es tracta de 2 super col.leccions per no avorrir-vos gens ni miqueta aquest estiu.

«LOS FUTBOLÍSIMOS»

TTTT

PIPI

«EL CLUB DE LAS ZAPATILLAS ROJAS»

zpb

111 z7