Archivo por meses: diciembre 2015

Shukran. Juanvi Mena

«Shukran», que significa «gràcies», és l’última novel·la de Juanvi Mena. Tracta de la cultura àrab i els costums musulmans. L’obra va sorgir de les converses amb una dona musulmana i àrab. «Xino xano», com diu l’escriptor, el va aproximar al món àrab, amb la seua visió, als costums dels banys i tot el ritual del ramadà.

shu

Juanvi Mena, un escriptor amb 30 anys d’ experiència, va publicar la seua primera obra «Huída de la cocina” el 1990. Amb Denes Editorial ha publicat la majoria dels seus llibres. tant en valencià “Ka i les Mercenàries”, 2007, “Lliure com un taxi” i “El Contrafet Blau”, 2011, com les novel.les en castellà: “Penedezeus”, 2010, i “Tridente Residencial”, 2012.

 

 

«Érase una vez y mentira no es…»

Érase una vez y mentira no es...tuvo lugar en la biblioteca de Alaquàs un encuentro muy especial entre mamás, papás, abuelitos y abuelitas…, tenian tantas ganas de inventar historias que se juntaron con las chicas de l’Esglai Teatre para contar, cantar, reir y jugar. La verdad es que lo pasaron en grande, tanto es asi, que lo piensan repetir. Y tú,  quieres venir?.

Por cierto, de todo lo que aprendieron y discutieron, aqui tenéis una muestra, por si os queréis apuntar cuando vuelvan a empezar…Y colorín colorete, por la chimenea salió un cohete.

111

444

Taller_cuentacuentos