Club de lectura. El reflejo de las palabras

Dimecres 29 de juny A la tertúlia del passat dimecres, hem comentat l’últim llibre programat abans de les vacances d’estiu: El reflejo de las palabras de Kader Abdolah. Un relat que ens ha oferit molts temes per a un debat participatiu ,  ric en reflexions i opinions; unànimament considerada com una lectura, diferent, interessant iSigue leyendo «Club de lectura. El reflejo de las palabras»

La vostra opinió ens importa

La vostra opinió ens importa i ens ajuda a millorar el servei de la biblioteca,  per això us recordem que ací al blog teniu un apartat on podeu deixar els vostres comentaris, desiderates o propostes de compra, preguntes, sol.licituts d’informació i opinions . També podreu deixar la vostra opinió a la bústia de suggeriments queSigue leyendo «La vostra opinió ens importa»

PREMIO PRINCESA DE ASTURIAS DE LA LETRAS 2016

 El País. Cultura. Jueves 16 de junio de 2016 Richard Ford desgrana su visión literaria tras lograr el Princesa de Asturias de las Letras. El jurado elogia el mosaico de historias cruzadas que ha trazado en novelas como “Canadá” o la trilogía de Frank Bascombe. Premio Princesa de Asturias de las Letras. El novelista Richard Ford,Sigue leyendo «PREMIO PRINCESA DE ASTURIAS DE LA LETRAS 2016»

ALUMNES DEL FAUSTÍ BARBERÁ VISITEN LA BIBLIOTECA

Els alumnes de 1er. curs de la E.S.O. de l’institut Faustí Barberá, han visitat la biblioteca per conèixer el seu funcionament. Han realitzat algunes recerques de llibres, un joc detectivesc que han sabut resoldre amb molta eficiència, ja són tots uns experts. Un grup de xavals i xavales molt atents a les explicacions, que hanSigue leyendo «ALUMNES DEL FAUSTÍ BARBERÁ VISITEN LA BIBLIOTECA»

Cent anys de la màgia de Roald Dahl

Des de la biblioteca ens sumem a les celebracions que al llarg del 2016 s’organitzen per commemorar el centenari del naixement de Roald Dahl, pare de Charlie i la fàbrica de xocolata, Matilda o els Gremlins… Poeta, contacontes i també escriptor de novel.les per  adults, el centre de la seua producció literària l’ocupen, no obstant,Sigue leyendo «Cent anys de la màgia de Roald Dahl»

Millors novel.les de VLC NEGRA 2016

Els premis a les millors novel.les de la 4º edició de VLC NEGRA, que decideixen els lectors, mitjançant la pàgina web del festival són:       Premio Mejor novela    Premi millor novel.la    Premio Best Novel                 La Biblioteca Municipal, ja té a la vostra disposició, totesSigue leyendo «Millors novel.les de VLC NEGRA 2016»