Club de lectura: «Una letra femenina azul pálido»

A la biblioteca varem celebrar el passat dia 25 d’abril la nostra sessió del club de lectura. En aquesta ocasió es va comentar l’obra «Una letra femenina azul pálido», de Franz Werfel. Per a definir el tema de la novel·la podríem dir que és un retrat metafòric de la societat en que es va gestarSigue leyendo «Club de lectura: «Una letra femenina azul pálido»»

33a Campanya d’animació lectora: Cent històries d’un fantasma curiós

A la biblioteca pública d’Alaquàs, els matins del 15 al 18 de maig es durà a terme la campanya anual d’animació lectora. Passaran per la biblioteca tots els alumnes de segon de primària dels centres del municipi a escoltar «Cent històries d’un fantasma curiós«. Les xiques de Via Heraclia ens contaran històries que potser hanSigue leyendo «33a Campanya d’animació lectora: Cent històries d’un fantasma curiós»

Valencia Negra: 6è Festival de gènere negre de València

La sisena edició del festival de gènere negre “Valencia negra” tindrà lloc del 4 al 13 de maig de 2018 a la ciutat de València i voltants. Es realitzaran moltes d’activitats que podeu veure a la seua pàgina web, on es podeu descarregar el programa complet. Ressaltem les activitats dins de “Biblioforum” que tindran lloc aSigue leyendo «Valencia Negra: 6è Festival de gènere negre de València»