Club de lectura i horari especial

El club de lectura començà un nou curs el passat mes de setembre amb la nostra xarrada literària, en este cas versà sobre l’obra «Lolita» de Vladimir Nabokov. Este llibre ha estat polèmic des de la seua publicació, podeu trobar el llibre a la biblioteca, així com dues versions de l’obra portades al cinema. ElSigue leyendo «Club de lectura i horari especial»

Passos contra la violència de gènere

El dia 25 de novembre, és el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. A la Biblioteca també volem fer una passa per a la seua eliminació. Com a altres dependències municipals, hem omplit els vidres amb petjades plenes de missatges encoratjadors i que promouen la igualtat. També hem realitzat unaSigue leyendo «Passos contra la violència de gènere»

Amb novembre arriben novetats

Esta setmana a la biblioteca vos proposem algunes novetats literàries de tardor. Les teniu disponibles punxant damunt de les imatges. Durant estos dies ha finalitzat la amb la campanya d’animació «Espanta la por: per Tots Sants, monstres valencians» on hem tingut animacions per a centres educatius i la sessió de contacontes per a adults ambSigue leyendo «Amb novembre arriben novetats»

Informació de servei – obertura com a sala d’estudis

Els dies 8, 9 i 10 de novembre la sala d’estudi romandrà tancada: divendres ho estarà des de les 16 h. Es per això que s’obrirà la Biblioteca Municipal durant el cap de setmana, com a reforç per a estudiants, sense oferir servei de préstec i devolucions, i per a majors de 18 anys. L’horariSigue leyendo «Informació de servei – obertura com a sala d’estudis»