Exposició d’escultures literàries a la Biblioteca

Des del 25 de febrer i fins al 3 d’abril, a la biblioteca podreu gaudir d’una exposició d’escultures molt literàries. L’escultor Jesús Martín «Chule» ens proposa una visita per la biblioteca descobrint diverses obres literàries, moltes de les quals estan disponibles per al prèstec. Esta exposició es pot visitar en horari d’obertura habitual de laSigue leyendo «Exposició d’escultures literàries a la Biblioteca»

Visites didàctiques i punt d’interès de la dona i la xiqueta en la ciència

Durant el matí d’avui hem realitzat quatre visites didàctiques a la Biblioteca de tot l’alumnat de segon cicle de primària del CEIP Sanchis Almiñano. Estes visites s’emmarquen dins del programa “Vine a conèixer la biblioteca”. S’ofereix a tots els centres educatius i entitats interessades a participar al llarg de tot l’any. En el matí d’avuiSigue leyendo «Visites didàctiques i punt d’interès de la dona i la xiqueta en la ciència»

Horari especial de la sala d’estudi durant el que resta del mes de febrer

✔ Informació de servei: A partir de hui dilluns 17 i durant el mes de febrer, l’Aula d’Estudi ubicada junt a la Policia Local d’Alaquàs amplia el seu horari d’obertura fins a les 6 de la matinada, atenent a les necessitats dels i les estudiants que es preparen estos dies per a la realització d’exàmens.Sigue leyendo «Horari especial de la sala d’estudi durant el que resta del mes de febrer»

Èxit de participació en el recital de poesia

El passat divendres 7 de febrer, es va realitzar un recital de poesia a la Biblioteca amb èxit de participació. Unes cent persones varen omplir la Biblioteca per a escoltar als sis membres del grup de poetes d’Alaquàs. Els i les poetes Pilar Latorre, Fernando Garrido, Antonia Cebrián, i Pep Ferrer, varen recitar tres poemesSigue leyendo «Èxit de participació en el recital de poesia»

Novetats bibliogràfiques

Comencem el mes amb algunes novetats bibliogràfiques a la nostra biblioteca. Podreu gaudir de lectures ben interessants. A la secció d’adults hem rebut tant novel·les, com altre tipus de lectures informatives. A la secció infantil trobareu llibres per a totes les edats i gustos. Teniu accés al llistat de novetats per a persones adultes ací,Sigue leyendo «Novetats bibliogràfiques»