Jo em quede a casa llegint

Durant el temps que la Biblioteca està tancada per la pandèmia de Covid-19, vos estem recomanant lectures i més des de la pàgina que s’ha habilitat: Jo em quede a casa. I també des del servei de Whatsapp i els diferents perfils de les xarxes socials de que disposa l’Ajuntament d’Alaquàs. A esta pàgina, cadaSigue leyendo «Jo em quede a casa llegint»

Avís de tancament de la Biblioteca d’Alaquàs

La biblioteca romandrà tancada des del 13 de març fins a nou avís. A aquelles persones que tenen llibres o qualsevol altre document a casa, se’ls renovarà de manera automàtica. Comunicat de l’Ajuntament d’Alaquàs: L’Ajuntament d’Alaquàs, seguint les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut i del Ministeri de Sanitat i les resolucions de laSigue leyendo «Avís de tancament de la Biblioteca d’Alaquàs»

Contacontes per la igualtat

El divendres 6 de març, dins les activitats promogudes per a la commemoració del dia internacional de la dona, a la biblioteca es realitzaran dos contacontes, una sessió infantil i una per a persones adultes. La narradora Tània Muñoz realitzarà una sessió per a públic infantil a les 17:30 h. amb el títol «De princeses,Sigue leyendo «Contacontes per la igualtat»

Nova sessió del club de lectura

El passat dimecres 26 de febrer ens varem reunir per a conversar sobre el llibre «La España vacía» de Sergio del Molino. Una quinzena de participants debatirem sobre el que ens mostra este assaig, el procès de despoblació que ha patit Espanya, sobre la situació actual del camp, la forta emigració que ha patit granSigue leyendo «Nova sessió del club de lectura»