AFORAMENT COMPLET! Bibliocontes LA FLAUTISTA D’HAMELÍN

Inaugurem el primer contacontes de l’any. Sí, heu llegit bé! Des de la biblioteca Ausiàs March d’Alaquàs, continuem posant en marxa diferents alternatives amb les quals fomentar l’hàbit de la lectura i promoure que els més xicotets s’acosten al món dels llibres d’una manera divertida i amena. Ho farem amb el conte de La flautistaSigue leyendo «AFORAMENT COMPLET! Bibliocontes LA FLAUTISTA D’HAMELÍN»

Club de lectura

El club de lectura torna a la biblioteca Ausiàs March d’Alaquàs. Reprenem la nostra activitat literaria, després d’aquesta letargia, i ho farem amb l’obra de Mary Ann Shaffer: La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society). Fins ara, les tertúlies de la biblioteca han sigutSigue leyendo «Club de lectura»

Ja han arribat les novetats de gener 2022!

Acostar-vos a la biblioteca! Enguany els Reis ens han portat molts llibres interessants, per a tots els públics. Recordeu que també comptem amb la campanya de «EL LLIBRE VIATGER».Si no trobes algun llibre pots consultar-lo en el nostre catàleg en línia o preguntar al nostre personal; estarem encantades d’ajudar-te. Acercaros a la biblioteca. Este añoSigue leyendo «Ja han arribat les novetats de gener 2022!»