Dia de la dona 8 de MARÇ. A la biblioteca Ausiàs March celebrem el Dia de la Dona tot el mes.

Des de la biblioteca, espai garant de cultura, us oferim una vegada més la possibilitat d’accedir en igualtat d´oportunitats a la cultura, la información i el coneixement. Per això, a banda dels llibres que ja consten al nostre fons de la biblioteca, hem adquirit NOVETATS EXTRA per al mes de març. Sí, com esteu llegint… ambSigue leyendo «Dia de la dona 8 de MARÇ. A la biblioteca Ausiàs March celebrem el Dia de la Dona tot el mes.»

CLUB DE LECTURA d’ADULTS DE L’ANY 2022 (1a. sessió).

“Ara més que mai, després d’aquest temps, la biblioteca d’Alaquàs torna a encapçalar les tertulies del club de lectura. Tornem amb les piles carregades i títols nous!”. Amb aquestes paraules tancavem l’entrada del blog fa dos mesos, reclam per a unir-se al Club de Lectura d’Adults, després d’aquest temps de letargia. Doncs bé, abans deSigue leyendo «CLUB DE LECTURA d’ADULTS DE L’ANY 2022 (1a. sessió).»

Us esperem al Club de Lectura Familiar!

Us presentem el primer club de lectures familiars d’Alaquàs. Sí, esteu llegint bé, familiar. I és que la idea és que les xiquetes i xiquets estaran acompanyats d’un dels progenitors o tutors. La finalitat del club és posar en pràctica una sèrie de tècniques i estratègies d’animació lectora implicant les famílies en el procés. ÉsSigue leyendo «Us esperem al Club de Lectura Familiar!»

La biblioteca Ausiàs March promou l’hàbit lector amb noves propostes

“Aunque todo el alumnado ha terminado ya sus exámenes finales, las puertas de las bibliotecas municipales no cierran. Al contrario, los pueblos de l’Horta se han propuesto empezar el año nuevo con una serie de propuestas innovadoras que atraen a todo tipo de públicos al mundo literario y cultural”. [1] Així començava la setmana pasada l’articleSigue leyendo «La biblioteca Ausiàs March promou l’hàbit lector amb noves propostes»

Encara no coneixes el Dia Internacional de la Dona i de la Xiqueta en la Ciència?  Açí, al blog de la biblioteca d’Alaquàs t’ho expliquem. 

El 15 de desembre de 2015 l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l’11 de febrero com a Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Un any més, amb la intenció de commemorar aquest dia, a la Biblioteca hem preparat un punt d’interés amb una selecció de llibres infantils iSigue leyendo «Encara no coneixes el Dia Internacional de la Dona i de la Xiqueta en la Ciència?  Açí, al blog de la biblioteca d’Alaquàs t’ho expliquem. «