Un estiu de pel·lícula

De vegades el cinema es nodreix de la literatura i, per este motiu, es poden trobar moltes pel·lícules que són adaptacions d’obres literàries com novel·les, obres de teatre o còmics.

Per això, i per a que aneu preparant les vacances, a Llibres de pel·lículala biblioteca teniu a la vostra disposició, una selecció de llibres de pel·lícula. Llibres que s’han convertit en llargmetratges, llibres escrits per directors de cinema… 

Alguns dels títols que tenim preparats són: «La elegancia del erizo», «El coronel no tiene quien le escriba», «No es país para viejos», «Desayuno en Tiffany’s», «Transpotting», «El lector», «Cita con la muerte» i molts més!!

Ara ja no cal triar entre llegir el llibre o veure la pel·lícula, pots fer les dues coses!

 

 

 

Publicado por Biblioteca

C/ Antonia María de Oviedo, 5 CP 46970 Alaquàs (València)