Tornem a obrir

Des del dilluns 25 de maig de 2020 la biblioteca torna a obrir amb nou horari i mesures de seguretat que cal respectar per tal que la Biblioteca siga un espai segur.

El nou horari serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h. i la vesprada de dilluns de 16 a 20 h.

Cal demanar cita prèvia per a agafar en préstec llibres i pel·lícules també per a fer-se el carnet de la Biblioteca o realitzar consultes bibliogràfiques. Podeu demanar cita prèvia per internet a https://www.alaquas.org/citaprevia/ . També podeu fer-ho per telèfon al 961519417 o bé al nostre correu electrònic biblioteca (arroba) alaquas (punt) org, indicant-nos el vostre número de carnet, telèfons i la preferència per a agafar llibres en préstec.

Per a fer devolucions no cal demanar cita prèvia.

Per a garantir la seguretat de les persones, els llibres i documents que es tornen passaran una quarantena de 14 dies. Per això moltes de les novetats potser que no estiguen disponibles, vos farem recomanacions d’altres lectures. Els llibres que estan a la Biblioteca són segure, ja que ja han passat esta quarantena, i a més, el personal utilitza totes les mesures de protecció per a preparar les vostres comandes.

No es pot accedir a les sales de lectura ni als ordinadors. Podrà accedir només una persona cada vegada, per això eviteu vindre amb altres persones i amb menors de 14 anys. Cal mantenir la distància de seguretat interpersonal de 2 metres, rentar-se les mans amb hidrogel abans d’entrar i portar mascareta. Tampoc estarà disponible el servei de màquines dispensadores ni els banys públics.

La porta d’entrada serà la habitual, mentre que la porta d’eixida serà la d’emergència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *