CLUB DE LECTURA d’ADULTS DE L’ANY 2022 (1a. sessió).

“Ara més que mai, després d’aquest temps, la biblioteca d’Alaquàs torna a encapçalar les tertulies del club de lectura. Tornem amb les piles carregades i títols nous!”. Amb aquestes paraules tancavem l’entrada del blog fa dos mesos, reclam per a unir-se al Club de Lectura d’Adults, després d’aquest temps de letargia.

Doncs bé, abans de res donar les GRÀCIES al gran nombre d’assistents a la primera sessió celebrada el dia d’ahir, 23 de febrer de 2022. La Biblioteca va contar amb la participació d’una vintena de persones que van raonar sobre la deliciosa obra ‘La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey’ de les autores Mary Ann Shaffer i Annie Barrows.


Des de la Biblioteca destaquem l’alt nivell mostrat per les persones participants pel que fa al coneixement de la literatura i l’interés per aquest tipus d’activitat. Donada l’afluència i l’activa participació dels assistents, la sessió es va perllongar gairebé 2 hores. Donades les circunstàncies, per una banda vam decidir per quórum, que el club es realitze una vegada al mes amb l’objectiu de continuar fomentant aquest tipus de dinàmiques. D’aquesta manera el club es reunirà l’últim dimecres de cada mes (mensualment). Per altra banda, el nou emplaçament serà a la sala Casa de la Dona. (2ª. pl. de l’edifici, dalt de la biblioteca).

Particularment, com a  moderadora del Club, vaig gaudir com la que més. En la meva opinió va ser molt gratificant contagiar-nos de l’entusiasme de l’obra i del plaer de gaudir de la lectura. Ja tinc ganes de que ens tornem a reunir. Espere tornar a veure-vos a totes i a tots en la nostra propera cita, on compartirem la sorprenent lectura del clàssic «Frankenstein», de l’autora Mary W.Shelley.

Les novel·les a treballar pròximament seran:

 • ‘Frankenstein’ de Mary W. Shelley (30 de març).
 • Insolación’ de Emilia Pardo Bazán (27 d´’abril).

La propera reunió al Club será el DIMECRES 30 de MARÇ de 2022 a les 16:00h.


Us deixem algunes instantànies de nostra primera sessió del Club de Lectura d’Adults.

La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey
darrere de bambolines
nous membres i primeres vegades
moments d’intervenció. Posades en comú
bàndol nord dels participants

3 comentarios en “CLUB DE LECTURA d’ADULTS DE L’ANY 2022 (1a. sessió).

 1. Emy

  Ayer tuve el placer de asistir al Club de Lectura y dado el buen hacer de la moderadora fue desarrolladose como un espacio participativo que con gran placer nos iba adentrando en el fascinante mundo de la cultura que proporcionan los libros.

  Mi ENHORABUENA a esta nueva etapa en la singladura de la biblioteca que asoma como ese lugar que puede ser, en el que los libros, la lectura y sus debates son su alma mater.

  Gracias

  1. biblioteca Autor

   Gracias a ti Emy, que a pesar de haberla leído con anterioridad quisiste compartirla.
   Sin el grupo no habría sido posible disfrutar de esta experiencia, que espero que haya sido predecesora de muchas más.

 2. Argimiro

  Vienen aires frescos en la biblioteca de Alacuás gracias a la nueva bibliotecaria emprendedora y con ganas de hacer cosas. Echaba de menos el club de lectura.

Los comentarios están cerrados.