Dia de la dona 8 de MARÇ. A la biblioteca Ausiàs March celebrem el Dia de la Dona tot el mes.

Des de la biblioteca, espai garant de cultura, us oferim una vegada més la possibilitat d’accedir en igualtat d´oportunitats a la cultura, la información i el coneixement. Per això, a banda dels llibres que ja consten al nostre fons de la biblioteca, hem adquirit NOVETATS EXTRA per al mes de març. Sí, com esteu llegint… amb ocasió del Dia de la Dona. Sempre amb un missatge positiu!

Des del dia 1 de març fins al 31 tindreu la selecció següent al vostre abast. Entre les novetats contem amb el següent llistat (punxeu la fotografia de baix). No espereu a que us el conten, i apropeu-vos; estic segura que trobeu moltes lectures del vostre interés.

Feu click per accedir a les lectures

Recordatori:

A més, recordeu que tenim una cita el dia 1 de març, al Club de Lectura Familiar!

El dia 30 de març ens reunirem a la Casa de la Dona per comentar una de les obres de l’escriptora Mary Shelley, “Frankenstein” . Més informació a l’apartat «Club de Lectura d’Adults».

I amb ocasió del dia 8 de març…

El dia 8 crearem un Espai de lectures. PASSOS CAP A LA IGUALTAT. Aquest espai de lectures consistirà en la lectura d’un grapat de llibres infantils i juvenils escrits per dones o que versen sobre elles, seguit d’una activitat finalitzar. EL temps de durada aproximadament serà d’1 hora. Més informació al cartell següent.

dirigit principalment a nenes i nens de 3 a 13 anys

Us esperem per a compartir el dia 8 de març!

2 comentarios en “Dia de la dona 8 de MARÇ. A la biblioteca Ausiàs March celebrem el Dia de la Dona tot el mes.

 1. Marta

  Hola Diana,enhotabuena,
  El taller del día 1de abril nos encantó!!!!mil gracias!! Esto debería de hacerse todas las semanas,a los peques les gusta por el cuento y por supuesto hacer la actividad.Una sugerencia en el caso de que no sea viable todas las semana,es que variara los días de la semana,ya que con las extraescolares hay niños limitados a asistir unos días concretos.Otra sugerencia es hacerla por tramos de edad más cortos….en el caso de mi hija Martina que estaba super atenta…los más pequeñines interrumpían (igual se les hace largo,ajaja

  1. biblioteca Autor

   Hola Marta, me alegro que pudieras disfrutar del taller. Está previsto la ampliación de horarios de las sesiones del Club Familiar, por tramos; todo dependerá de la afluencia. Lamentablemente, los horarios no nos cuadran siempre, pero ya te adelanto que después de este de abril, la sesión será un jueves.
   Desirée, la Bibliotecaria

Los comentarios están cerrados.