Som BiblioPop! Reviscolant la cultura popular. Som referent informatiu de la cultura popular d’Alaquàs.

Les Biblioteques valencianes som la clau per a arribar a tot el territori valencià i en definitiva, a tota la ciutadania. La biblioteca Ausiàs March d’Alaquàs s’estrena com a biblioteca #biblioPOP . Què és #biblioPOP? és una nova campanya que ha tret el @letnomuseu per a reivindicar la memòria local i, qui millor que les biblioteques per a difondre i posar en valor el nostre fons local. Aprofitem per a presentar-vos l’equip de la biblioteca al complet, fent comboi.

D’esquerra a dreta: Mireia Viedma, Marisa de la Virgen, Desirée Mellado i Gloria Fernández.

Per això, aprofitem la cloenda de les Festes Majors d’Alaquàs per fer un crit a les tradicions i les festivitats del nostre poble, difondre la cultura i donar suport als Quaderns d’Investigació d’Alaquàs que aquest any ja publiquen el número XLII; així com a totes les entitats, els nostres investigadors, colles i associacions festives d’Alaquàs com ara Poetes d’Alaquàs, Cor de Vila, Quaderns d’Investigació, Amics i Amigues del Cant de la Carxofa, l’AJPA, Junta Central de Penyes d’Alaquàs, el Cullerot, Amics i Amigues de la Cordà, Ames de Casa i Consumidors Tyrius, Junta Local Fallera d’Alaquàs, Moros i Cristians Perolers, entre altres.

Què més coses fem?

  • Informem a l’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia, de tot allò que es publica al nostre territori.
  • Participem dels combois POP que ens proposa la Biblioteca de l’ETNO
  • Creem comunitat amb les associacions festives i col·laborem en les nostres festes i tradicions.
  • Col·laborem amb els centres d’estudis locals i comarcals.
  • Donem veu a les persones i amb elles fem memoria.
  • Tenim a disposició de la ciutadania publicacions sobre cultura popular valenciana.

La bibliotecària informa:

Per a fer boca, us anunciem la propera campanya “Espanta la Por”, amb activitats per a totes les edats.

La Biblioteca Ausiàs March, compromesa amb la cultura popular i amb la memòria del poble, fent comunitat al voltant de la biblioteca.

#Chordettes-lolippo #bibliopop @somalaquas #biblioetno #bibliotecasvalencianas