Les donacions son tresors📚 per a la nostra Biblioteca.

Hem decidit dedicar una entrada del nostre blog en agraïment dels nostres veïns, veïnes, amics de València i la contornada que han volgut desinteressadament fer-nos partícipes dels seus tresors i ens han fet arribar per compartir-los amb vosaltres. Per a alguns ha suposat el seu llegat legat al llarg de tota una vida.

Part del material donat s’ha reubicat en biblioteques especialitzades, altres ha passat a formar part del nostre fons bibliogràfic i el restant l’hem incorporat a la circulació en la nostre secció del llibre viatger. A cada exemplar li hem donat vida.

El fet de realitzar donacions d’aquesta índole és una acció molt rellevant per a l’ampliació del nostre fons bibliogràfic i també per a fer comunitat. Fem comboi entre tots! És per això que per a agrair-vos aquest acte desinteressat i compromés amb la cultura i amb la població d’Alaquàs, ho fem públicament.

Agraïments a Laura Pérez López, Amparo Peñaranda, José Antonio Antonelli, Adrián Bocos, Anabel Jiménez, Silvia Navarro, Josep Sanz, Miriam Ros, Carlos Enrique Saiz,  Miguel Ángel Hoyos, Juan José Juste, Iván Rabadán Soler, David de la Osa, Inmaculada Ruíz Bello, Sara Lepage, Salvador Bellido Oller,  Ricardo Jimenez, Sonia Pallardo del Val, Sari García Portalés, Salvador Lis Albendea, Valentina Márquez, Salvador Borja, Raquel Faya, José María Calvet, Marc Albert, Concha Latorre, Sonia Carrión, Magdeli Morales, Vicenta Gabarda, Begoña Álvarez, Carmen Abad, Vicenta Gabalda; Natalia Cortés Andrés, José Santiago Antonelli, Felisa Morcillo Difuentes, Susana Garcia Moreno-Garcia, Ana Temporal, Paquita Ros, Carla Ávila, Piquer Martinez-Chacón, Iker , Inés Alfonso,  José Miguel Pua López, Sara Fernández Muñoz; Carolina Espert; Mayte Ruíz; Arpine Harutyunyan; Miriam Pascual Rodríguez, Valeriano Roma Sánchez, Laura Gonzalez Navarro,  Ana Isabel Jiménez Fernández, Eva Martín Hernández, Milagros Alcantud Bravo, Miquel Sorlí, Mª Asunción, Mª Carmen Carmona Cortés, Irene Beltrán, Arantza Peña Carmona, Juan Pérez Pérez, Matilde Mireya Diter, Mileydis Morgan Peñalver, Justiniano Martínez, Eva Martín Hernández, Mª Asunción Sorli Miguel, Justiniano Martinez Romero, Mª Carmen Carmona Cortés, Juan Muñoz Serrano, Miriam Martínez Mestanza, Andrea Rodríguez, Eva Navarro, Noelia Renovell Hernández, Elisa García, Gabriela Álvarez, Aitana Puchades, Eladia Martínez, Francisca Carratalá, Francis Adame, Milagros Alcantud Bravo, Azucena Osuna, Lola Guerra, Rebeca Martínez, Elena Asensi, Teresa Beltrán, Pilar Gambín Pérez, Fernando Peña, Amparo Aliaga, Manoli Monterde, Felipe Anaya, Jesús Gil, José Gimeno, Marian Peña Valero, Sonia Sancho Martín, Yolanda Reina, Eva Rodríguez, Inmaculada Peñaranda, Inmaculada Cruz, Mercedes Medina Mocholí, Manoli Vázquez Vidal, Alicia Blanco Gómez, José Antonio Gordillo, Miguel Meneses, Lorena Guerra, Patricia Ponce, Andrea de la Torre, Paula Martínez Pérez, Nora Faubell i Mia Torralba.

Juan Pérez, amb l’ajuda de la nostra companya Gloria Fernández, fent-nos lliurament de la seua donació.

Si estàs interessat en fer-nos arribar una donació i no saps si el material és susceptible de formar part del nostre fons bibliogràfic, pots posar-te en contacte amb nosaltres abans. Tens tres maneres:

  •  ☎️ 96.151.94.17
  • 📧 biblioteca@alaquas.org
  • 👩🏼‍🦰 de forma presencial al taulell de la biblioteca, en recepció.