Presentació del llibre Les nits perfumades

Dimecres 29 d’abril, l’autor presentarà el llibre Les nits perfumades. L’acte tindrà lloc a les 16 h. a la Biblioteca Municipal, dins la programació del Club de Lectura i és obert a tots els públics.

Les nits perfumades explora el terreny subjectiu de la memòria; de fet, és el relat de la infantesa del propi narrador, de la naixença fins a la

nitscelebració de la primera comunió, un retaule format per capítols, en certa manera independents. Escrita en un llenguatge viu i fresc, l’obra ofereix diferents registres, segons l’episodi que s’explica: el món familiar, els personatges pintorescos del poble i de la mateixa família; els viatges a Barcelona, camí de Torelló o Camprodon, a casa dels oncles; els jocs i les trapelleries dels infants; l’escola, el cinema i la televisió; les fantasies i esl temors; el descobriment trasbalsador del sexe…