A setembre, posem els clàssics a examen

Després del llarg estiu tornarem amb forçes i per això hem escollit un clàssic. Aquest setembre, Calixto i Melibea seran els protagonistes del nostre Club de Lectura.

Es llegirà i comentarà en grup el llibre «La Celestina», de Fernando de Rojas. Amb aquesta magnífica peça teatral, iniciem el cicle del curs 2023/2024. Desirée Mellado serà l’encarregada de conduir aquesta aventura literària, l’objectiu de la qual és el foment de la lectura i donar a conèixer un dels clàssics de la nostra literatura.

Una obra de teatre meravellosa on el protagonistes principals son dos enamorats que perden el cap. Una vella que els manipula. Uns pares que no s’assabenten. Un tràgic final. Continues pensant que els clàssics són cosa del passat? Podem dir que és com a les telenovel·les actuals i és que en coses de l’amor, poc hem evolucionat.

Encara no ets membre? Si t’interessa formar part del nostre Club de Lectura, només has d’inscribir-te.

Aquesta activitat es realitzarà a la Biblioteca Pública Municipal Ausiàs March, és gratuïta i cal inscripció previa:

Telefona’ns al ☎️ 96.151.94.17

✍🏼 al taulell de la biblio (a recepció, on pots agafar el teu exemplar per a llegir).

Tens una cita

T’esperem el 27 de setembre a la biblio per a reunir-nos entorn de l’obra de «La Celestina». Preneu atenció, tenim nou horari del Club, ens reunirem a partir d’ara de 19 a 20h el darrer dimecres cada dos mesos.

  • 🕠 19:00 h.
  • 📆 Dimecres 27 setembre
  • 📍Biblioteca Alaquàs