2a sessió del Club de Lectura, amb la lectura📙»Shappire».

El passat 29 de novembre ens reuniem a la 2ª sessió de la temporada 2023-2024 del nostre Club de Lectura.  Lectura que va suscitar controvèrsies entre els membres. Vam triar una lectura fresca, totalment diferent de la línia que segueix el Club i, moderna. No podem dir que siga una obra mestra, fins i tot que estiga ben escrita. Malgrat això sorprenentment a alguns membres els va agradar, uns altres van saber de «coses» que s’escriuen i publiquen malgrat considerar-les un desacatament a la cultura, «indigna de ser plasmada en format lliure». A uns altres ens va entretindre.

Destacar la col·laboració d’Emy Tomàs, una de les membres del Club que porta molts anys acompanyant-nos. Gràcies a Emy, per l’anàlisi de la mateixa i la dificultat per a això, davant l’absència d’un guió ben estructurat. La crítica va ser versus la cosificació del cos, la modernitat i valors antagonistes al coneixement que pretenem trobar en una BIBLIOTECA.

Dit això, ací està l’essència. La capacitat de poder dirimir entre unes obres i altres, de jutjar i poder triar. Siga com siga, lligen-la per a poder opinar!

Emy Tomàs analitzant la lectura «Sapphire»

Compartim el poema d’aquesta sessió. Poema que escriu Francisco Rodríguez sobre la lectura escollida. Ací va.

Natividad Martínez llegint el poema de Francisco Rodriguez.

Compartim el poema d’aquesta sessió. Poema que escriu Francisco Rodríguez sobre la lectura escollida. Ací va.

Sessió amb «La Casa», el 24 de gener de 2024

Per a la propera sessió hem escollit una novel·la gràfica, d’un dels nostres escriptors preferits, Paco Roca. Esperem tinga bona acceptació el nou format!

Pròxima lectura

Encara no ets membre? Si t’interessa formar part del nostre Club de Lectura, només has d’inscribir-te al taulell de la biblio (on pots agafar el teu exemplar per a llegir) o telefona’ns al ☎️ 961519417.