14
MAY
2013
Junta Local Fallera Alaquàs

Constituïda la nova Junta Local Fallera d’Alaquàs.

Ahir es va constituir oficialment la nova Junta Local Fallera d’Alaquàs per a l’any 2013. Es tracta d’una Junta renovada i formada per onze components joves, sis dones i cinc homes amb experiència en el món de les falles donada la trajectòria de cadascun d’ells en les seues pròpies comissions.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va estar present en la constitució per tal d’agrair la disposició al treball i la voluntat de responsabilitat dels nous representants. “Es tracta d’un equip il·lusionat, unit i amb moltes ganes de treballar que donarà un impuls a la nostra festa des de la responsabilitat i l’agermanament que ens caracteritza”, va assegurar la primera edil.

La Junta Local Fallera d’Alaquàs estarà presidida per l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, com a presidenta nata i pel regidor de Festes, Óscar García Merenciano, que exercirà el càrrec de president executiu. Per a una major eficiència en el treball, s’ha decidit també reestructurar els seus càrrecs. Així, tindrà una vicepresidència, càrrec que ocuparà Javi Piles; una àrea de secretaria coordinada per Paula Sanchis i Mónica Barberà; una àrea d’actes oficials, encapçalada per Miguel Ángel Torres i David Amoraga; una àrea d’actes interns que coordinarà Aitor Poveda; i una àrea d’esports, encapçalada per Patricia Villanueva.

Un dels objectius de la nova Junta Local Fallera per a enguany serà potenciar el protagonisme dels xiquets i xiquetes en les falles per tal de promoure la festa valenciana. Per això, s’ha creat una nova àrea d’infantils que estarà dirigida per Yoana Martínez, Marta Albadalejo i Carolina Sanz.

Junta Local Fallera Alaquàs

 

Junta Local Fallera Alaquàs

Junta Local Fallera Alaquàs