24
FEB
2015

Daniel Mínguez Fornés guanya el V Concurs de Cartells de les Falles d’Alaquàs 2015

“Foc de març” és el lema del cartell guanyador del concurs convocat per Junta Local Fallera.

Daniel Mínguez Fornés ha estat enguany el guanyador del Concurs de Cartells de les Falles d’Alaquàs convocat per la Junta Local Fallera per fer partícips tots els veïns i veïnes d’aquesta festa valenciana.

Sota el lema “Foc de març”, el cartell ha sigut el guanyador d’entre els cinc presentats per a donar imatge a les Falles 2015 que es van encetar oficialment el passat diumenge 22 de febrer amb la tradicional Crida des del balcó del Castell d’Alaquàs.

Daniel Mínguez Fornés és faller de la comissió Camí Vell de Torrent d’Alaquàs, on ocupa el càrrec de secretari. Faller de tota la vida, ha format part durant molts anys de la comissió Mestre Serrano d’Aldaia, de la qual ha estat president. També ha estat secretari de Junta Local Fallera d’Aldaia. Precisament a Aldaia ha estat guanyador durant diversos anys del Concurs de Cartells de Falles convocat per la població veïna. A més, la seua vinculació amb Alaquàs ve de fa anys ja que ha participat i col·laborat en diverses ocasions en la posada en escena de la presentació de Junta Local Fallera d’Alaquàs.

El premi al guanyador del concurs s’entregarà el proper diumenge 1 de març en l’acte d’inauguració de l’Exposició del Ninot d’Alaquàs, que es celebrarà a les 11 hores al Castell d’Alaquàs.

CARTELL FALLES 2015