03
NOV
2014

Rosa Cortés Escuderos i Carla Isern Saéz són presentades públicament com a Falleres Majors d’Alaquàs per al 2015

Alaquàs celebra la Presentació de les Falleres Majors amb un acte en el que han participat fallers de diferents comissions d’Alaquàs així com molts convidats.

L’Auditori Nou va acollir el passat dissabte 25 d’octubre l’acte de presentació de les Falleres Majors d’Alaquàs per al 2015. Rosa Cortés Escuderos i Carla Isern Saéz van ser presentades i exaltades públicament com a les màximes representants de les Falles d’Alaquàs en un acte multitudinari on es va donar cita tota la societat fallera de la ciutat així com també un gran nombre de representants de col·lectius del poble i al voltant de quinze Juntes Locals d’altres localitats.

Un acte en el qual també van participar els familiars més pròxims de les dues falleres. Van ser els fills de Rosa i el pare de Carla els encarregats de pujar a l’escenari les bandes que moments després lluïen com a Falleres Majors d’Alaquàs.

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va ser l’encarregada d’imposar la banda així com la joia que les acredita com a màximes representants falleres. També va dirgir unes paraules per donar-los la benvinguda al nou càrrec de responsabilitat que ocupen.

Rosa i Carla estaran acompanyades per dos xiquetes i dos senyoretes que conformen la Cort d’Honor i que també van rebre en aquest acte la seua banda oficial. Laura Doblas, María Peinado, Marta Morcillo i Amparo Zomeño són les falleres que completen el quadre representatiu de les Falles d’Alaquàs.

Una de les sorpreses d’aquest any va estar l’obertura del teló amb música en directe. Un grup de músics de la Unió Musical d’Alaquàs tocava a l’escenari la cançó que obria el teló per a presentar a les noves Falleres Majors junt a les seues Corts d’Honor a tots els assistents. 

Una vegada realitzades les presentacions i amb l’escenari complet, l’encarregat d’exaltar a les Falleres Majors va ser Óscar García Merenciano, Regidor de Festes d’Alaquàs amb una destacada trajectòria fallera. Les seues paraules van emocionar tant a les representants falleres com al públic asistent.

Al finalitzar l’acte, les primeres en felicitar a Rosa i Carla van ser les Falleres Majors d’Alaquàs 2014, Silvia Cabello Martínez i Irene Aparicio Cervera. Seguidament van arribar les felicitacions de tots els col·lectius convidats a l’acte, més de quaranta entre els d’Alaquàs i el provinents de pobles veïns.

27102014eo0a9134

 27102014dsc_0471 copia27102014eo0a9191 copia27102014eo0a9178