Informant de la nova ajuda econòmica per a la compra de material escolar no curricular el proper curs escolar.

 

Benvolgudes famílies,

Us informem sobre la nova ajuda econòmica que ha convocat Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a l’adquisició de material escolar no curricular, destinada a l’alumnat que, estant escolaritzat en els nivells d’Educació Infantil: segon cicle i l’Educació Primària als centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana, i que siga beneficiari d’una ajuda completa de menjador escolar.

Aquesta ajuda es podrà sol·licitar per al curs 2023-2024, a través de l’esborrany de la beca del menjador i caldrà les famílies marquen la casella corresponent de l’ajuda de material escolar, sense necessitat de presentar més documentació.
(Si ja està presentat l’esborrany en Secretaria, a data d’avuí, no cal presentes nova petició, d’ofici les marcarem nosaltres totes les ja presentades)

Les persones que presenten nova sol·licitud d’ajuda de menjador escolar hauran d’emplenar i presentar, a més de la sol·licitud del menjador, aquesta nova sol·licitud d’ajuda de material escolar, la qual pots descarregar-te picant ACÍ

Pots demanar aquesta ajuda respectant aquest calendari i horari:

L’import total de les ajudes es distribuirà proporcionalment entre totes les persones sol·licitants que complisquen amb les obligacions i els requisits per a ser beneficiàries de l’ajuda, amb un import màxim individualitzat de 30 euros.

La justificació de l’ajuda es realitzarà mitjançant la presentació en el centre docent de la factura de la compra a nom de la persona sol·licitant, entre els dies 11 i 29 de setembre de 2023.

L’abonament de les ajudes es realitzarà a través dels centres educatius, una vegada comprovada la documentació justificativa presentada d’acord amb el que es preveu en l’apartat anterior, una vegada rebuda la transferència de l’import de les ajudes.

A les reunions de final de curs vos donarem més informació. 

Salutacions ben cordials. 

Convocatoria de Asamblea General Extraordinaria del AMPA.

CONVOCATORIA ASAMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA

Alaquàs, 6 de Junio de 2023.


Por la presente, la Junta Directiva del AMPA del CEIP SANCHIS ALMIÑANO, convoca a todos sus asociados a la Asamblea General Extraordinaria que tendrá lugar el MARTES 20 de junio a las 18:00 horas en primera convocatoria y a las 18:15 horas en segunda en la Biblioteca del Centro con el siguiente orden del día:


ORDEN DEL DÍA:

1) Renovación de la Junta Directiva del AMPA para el ejercicio 2023-2024.

 

INFORMACIÓN IMPORTANTE:
1) Todas las personas asociadas al AMPA CEIP SANCHIS ALMIÑANO pueden presentar sus candidaturas del 6 al 9 de junio hasta las 24 horas. Se presentarán en bloque (presidente/a, vicepresidente/a, secretario/a, tesorero/a más los vocales que se considere hasta un máximo de 15 personas, en una lista con nombres y apellidos). Las Candidaturas se enviarán por mail al correo
ampasanchis1@gmail.com.


2) La o las candidaturas se harán públicas conjuntamente en un mismo documento del 12 al 14 de junio por medio de la web del Colegio, representantes de aula, tablón del AMPA y vía WhatsApp.


3) Del 15 al 16 de junio se podrán presentar alegaciones a la lista de candidaturas.


4) El lunes 19 de junio se presentará el listado definitivo de candidaturas.


5) La elección de los miembros de la Junta se celebrará el martes, día 20 de junio mediante voto presencial de los socios/as.


6) Los socios/as que acudan presencialmente deben presentar su DNI.
El sufragio es libre y
secreto.


7) Se facilitará un único papel con las candidaturas, para votar SÓLO habrá que marcar la candidatura elegida.


Esperamos vuestra asistencia. Un Saludo.
La Junta Directiva del AMPA.


Firmado Presidenta: MÍRIAM BLANCO

Informant sobre la Convocatòria d’ajudes de menjador per al curs 2023-2024.

La Conselleria de Educació, Cultura i Esport ha convocades les “Ajudes de menjador per al proper curs escolar 2023-2024”; el contingut de la resolució de la convocatòria, el barem de les sol·licituds i la documentació a presentar hi està publicada a la Resolució d’1 de juny de 2023.

Si vosaltres ja heu demanat l’ajuda per aquest curs escolar 2022-2023 podeu confirmar l’esborrany amb les dades de les que disposa l’administració des del document que vos repartirem en aquesta setmana o que vos podeu descarregar de la Web FAMÍLIA dins la pestanya de «Tràmits». Si esteu d’acord amb ell, sols cal imprimir, signar i retornar al centre l’esmentat esborrany seguint el calendari que s’especifica i la Conselleria consultarà les dades de la renda de la unitat familiar i baremarà la sol·licitud. No oblideu comprovar si el nombre de membres de la unitat familiar és correcte i marqueu les circumstàncies sociofamiliars que vos pertoquen.

Si les dades de l’esborrany no són correctes podeu modificar-los directament vosaltres i adjunteu la documentació corresponent. Si no sol·licitàreu l’ajuda per al present curs cal presenteu una nova sol·licitud, la qual hi està en Consergeria i ACÍ, cal l’entregueu complimentada en Secretaria únicament a l’horari indicat i amb la següent documentació:

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR JUNT LA INSTÀNCIA:

a)  Fotocòpia del DNI, CIF, NIE o passaport dels familiars, així com del NIF de l’alumne, si és que ho té.
b)  Si és fill o filla de víctima de violència de gènere caldrà adjuntar la còpia compulsada de l’orde de protecció o la sentència definitiva condemnatòria.
c)  Família monoparental o nombrosa: s’acredita amb el títol de família corresponent.
d)  La resta de circumstàncies: certificats oficials.
e)  No cal justificar la situació d’atur i no cobrar subsidi. Ho fa directament l’Administració d’ofici.
f)  Fotocòpia compulsada del Llibre de Família de les pàgines en que apareguen tant els familiars com els fills que es consideren membres de la unitat familiar, si és que ha canviat el nombre de familiars des del moment de la matrícula.

Es considera unitat familiar, sempre que conviuen al domicili familiar els familiars i fills solters menors de 18 anys, així com els majors de 18 i menors de 26 anys sempre que no perceben cap tipus d’ingrés i els majors de 26 anys quan es tracte de persones amb minusvàlua major del 33% reconeguda.

CALENDARI PER ENTREGAR L’ESBORRANY SIGNAT O LA SOL·LICITUD:

Dia 7, 12, 14, 16, 19 i 21 de juny: de 08:15 a 08:50 horas i de 13:00 a 14:30 hores.

Dia 8, 9, 13, 15, 20 i 23 de juny: de 13:00 a 14:00 hores.

Fora d’aquest horari no podreu ser atesos, ja que hi som realitzant altres tasques.

La Secretaria del Centro.

DESFILADA DE BARRETS 2023

La Desfilada es celebrarà en horari escolar, una activitat al pati dins del Col·le,
el proper DIMECRES dia 21 de Juny, respectant les normes de convivència tant en la cercavila  com entre els  espectadors/as.

El nostre lema serà  :
«CRÉIXER  AMB  FORTALESA, SOMIAR  AMB  ELS AMICS I LES AMIGUES

AMB  ALEGRIA  I  ENTUSIASME»

Comptem amb vosaltres, FAMÍLIA,  per a posar un bon final
a aquest  Curs 2022-23.

Si piques ACÍ trobaràs tota la informació enviada a les famílies.

GRÀCIES  A  TOTS  !!!Informant del menú del menjador per al dia 30 de maig.

El proper dia 30 de maig figura al menú del nostre menjador que es celebrarà un menú especial per tal de commemorar el dia de la Consciència Alimentària al mes de maig amb la intenció de reduir el malbaratament alimentari i fomentar un ús més responsable dels aliments.

El departament de nutrició d’IRCO, amb la col·laboració del personal de cuina del centre, ha determinat que el menú serà per eixe dia el següent:

Amanida variada.
Crema de verdures.
Ragú de titot al toque personal d’Inma.
Fruita natural.

Salutacions ben cordials.

Informant sobre l’actuació al paviment a la zona d’accés per la porta blava.

Benvolgudes famílies,
Us informem que dimecres, dijous i divendres d’aquesta setmana es realitzaran obres d’actuació urgent sobre el paviment per part de l’Ajuntament a la zona d’accés per la porta blava.
Per tal motiu, l’alumnat de cinc anys i de tercer i quart de primària no accediran per la porta blava i el faran per la porta verda.

ENTRADA:
L’alumnat de cinc anys farà la seua filera a la zona del «Punt de Trobada» (porxada dels postes de colors). Les seues famílies els acompanyaran i romandran a la part asfaltada.
L’alumnat de tercer i quart farà la seua filera a la pista de bàsquet. Les famíilies romandran a l’exterior del recinte escolar.
Els grups de tres, quatre anys, primer, segon, cinqué i sisé faran la seua filera d’entrada amb normalitat.

A MIGDIA:
L’alumnat de cinc anys serà entregat a les seues famílies al «Punt de Trobada».
L’alumnat de primer, segon, cinqué i sisé serà entregat a les famílies amb normalitat.
Com a novetat, l’alumnat de tercer i quart serà entregat pel docent corresponent a la porta verda a les famílies.

EIXIDA A LES 16:30 HORES:
Per tal d’evitar el colapse de persones a la porta verda les famílies accediran al recinte escolar per tal d’arreplegar les seues filles o fills a les columnes del porxe els grups de primer, segon, cinqué i sisé.

L’alumnat de tercer i quart serà recollit per les famílies a la pista de bàsquet.
L’alumnat de cinc anys serà entregat a les famílies al «Punt de Trobada».
L’alumnat de tres i quatre anys serà entregat amb normalitat.

Salutacions ben cordials.

El Sanchis participa molt activament al «Joc Solidari» i a la «Festa de la Primavera» del 2023.

El matí del 06 de maig va amanèixer amb algun núvol que va facilitar i molt que les xiquetes i xiquets de tot Alaquàs participaren i gaudiren des de les 09:00 del matí dels jocs preparats al Parc de la Sequieta dins el «Joc Solidari» organitzat un any més des del departament de Joventut de l’Ajuntament de la nostra localitat. 

L’alta participació del nostre alumnat de cinquè i sisè va fer que aconseguírem 600 euros per la construcció d’una nova escola en Equador mitjançant l’ONG amb la que col·laborem des de fa més de vint anys:
«De mi casa a tu casa».

El nostre alumnat s’ho va passar d’allò més bé, tal i com es pot veure a les següents imatges:

Una vegada finalitzat el «Joc Solidari» vingué el moment del repartiment dels premis i la nostra escola, a més del xec amb els 600 euros destinats a l’ONG «De mi casa a tu casa», també vam ser agraciats amb el segon premi del dibuix del logotip per aquest Joc Solidari d’enguany.
L’artista del nostre centre va ser Andrés Sánchez Samper de la classe de 6PRI-B el qual va rebre de mans de l’alcalde de la localitat Toni Saura el seu premi:

Una vegada finalitzat el «Joc Solidari» de l’any 2023 es va iniciar la «Festa de la Primavera» i el Sanchis també va participar molt activament amb la presència del seu alumnat, de moltes famílies i de molt del professorat del col·legi.

Enguany la nostra AMPA va organitzar un taller per fer-se un vistós clauer molt divertit i que va congregar a molt de públic amb ganes de fer-se’l:

Moltes gràcies a les persones de l’AMPA que de forma desinteressada el matí del dissabte 06 de maig  estigueren al front d’aquest taller!!!

 

 

 

SETMANA D’EDUCACIÓ VIAL AL SANCHIS PER A 3r. CICLE

Els xiquets i xiquetes del 3r. CICLE van tindre un paper fonamental en l’organització de l’EDUCACIÓ VIAL. Amb la col·laboració de TOTS ELLS i en «especial» de l’alumnat de l’ESCOLA MATINERA  van ser els encarregats del muntatge i desmuntatge diàriament del CIRCUIT DEL SANCHIS.

A més de que en cada sessió van ser els PROTAGONISTES posant_se e
n el paper de POLICIES i PROFESSORS DE «BICI-ESCOLA»


MOLTES  GRÀCIES A TOTS ELS XIQUETS I TOTES LES XIQUETES de 5é i 6é de PRIMÀRIA !!

5é PRIMÀRIA A

5é PRIMÀRIA  B

6é PRIMÀRIA  A

6é  PRIMÀRIA  B

XIQUETES I XIQUETS  NO OBLIDEU L’IMPORTANT QUE SON LES NORMES D’EDUCACIÓ VIAL  !!!
Travessar el carrer pels passos de vianants i mirar sempre abans de creuar.
Respectar els semàfors. Respectar els senyals bàsics, com a stop o cedisca el pas.
Quan es camina per la vorera, parar atenció a possibles eixides de vehicles per a transitar de manera segura.
GRÀCIES  A  TOTSFAMILIES, XIQUETS I XIQUETES  PER  LA VOSTRA PARTICIPACIÓ !!!