Carta dels Reigs Mags a les xiquetes i xiquets del Sanchis!!!

Benvolgudes xiquetes del Sanchis,
Benvolguts xiquets del Sanchis,

Com ja sabeu, aquest any està entre nosaltres un virus que també ens hi està acompanyant, el COVID-19 i ens hi està complicant un tant el poder estar amb tots vosaltres.

Però no vos preocupeu… els millors desitjos i els  regals ja hi són de camí!!!

Tant el  Pare Noel, Melcior, Gaspar, Baltasar i alguna que altra persona del Nadal que també reparteix  alegria, esperança, bons desitjos i algun que altre regal hem aconseguit un salconduit de l’alcalde d’Alaquàs i encara que hi som amb aquesta  pandèmia vos assegurem per totes i cadascuna de les cases de les xiquetes i xiquets del Sanchis.

De segur que passem! 

Totes les xiquetes i xiquets del Sanchis hi esteu donant un gran exemple de responsabilitat complint totes les normes sanitàries per  a combatre el coronavirus i volem premiar-vos amb una nit màgica.  

 Per favor, continueu complint les normes sanitàries i et demanem que ja estigues finalitzant l’escriptura de la teua carta de desitjos, perquè ja queda menys per a l’aplegada del Papá Noel, de nosaltres mateix o de qualsevol altra persona del Nadal…

 I recorda… sigues molt responsable!!!

 Melcior, Gaspar i Baltasar.

Recollida d’aliments per a «Cor de Vila»

Una vegada més ho hem aconseguit i gràcies a les famílies del Sanchis!!!

En tant sols sis dies hem aconseguit recollir més de 200 quilos d’aliments per a les famílies més desfavorides de la nostra localitat.

El matí del dia 24 de desembre va passar una representació de l’associació «Cor de Vila» a recollir tots els aliments i amb ell podran fer menús saludables un bon grapat de persones de la localitat, ja que un dels objetius d’aquest grup solidari és oferir a aquestes famílies una eina més per cuinar plats econòmics, senzills, tradicionals i nutritius, basats en ingredients de temporada adquirits en comerços locals o pel mitjà de donacions.

A més es imparteixen cursos de cuina i es proporcionen els ingredients perquè ho facen a casa seua.

Les famílies que participen en aquesta activitat estan il·lusionades i sorpreses de com és possible fer receptes saludables a baix preu si compren productes de temporada, tal i com explica Isabel Cosme, la nutricionista del projecte.

El proper any s’hem proposat aplegar a recollir un quilo per alumne!!!

Comptem en tu per aplegar als 400 quilos.

Bon Nadal!!!

Bon dia a totes i tots,
Esperem sigueu totes i tots molt contents i feliços esperant pasar uns dies amb la família més propera plens d’alegria i goig.
 
Primer de tot informar-vos que els butlletins de qualificacions ja han sigut enviats per ITACA i estan a la vostra disposició. Si alguna família té problemes per accedir a ell que se’l comunique a la seua tutora o tutor o envie correu electrònic a menjadorsanchis@gmail.com i tractarem d’ajudar-los a aconseguir-lo.
 
Segona cosa que volíem comentar-vos és que dimarts per la nit es va enviar correu electrònic a totes les famílies que tenen al seu càrrec rebut del menjador a pagar el proper dia 10 de gener.
Si voleu conèixer el menú per al mes de gener el pots consultar picant ACÍ.
 

Aquesta escola té fusta d’artistes…

Mireu aquest vídeo on podeu gaudir d’un muntatge espectacular amb les parts més significatives de les nadalenques cantades per totes les classes al nostre festival nadalenc virtual: 
 
Aquest any per la situació de la pandèmia els Reis Mags de l’Orient no han vingut en hores de classe al centre, però ens han fet una visita molt especial.
Voleu veure-la? mireu-la al següent enllaç:
 
Tan sols ens queda desitjar-vos passeu molt bon Nadal 2020 i que l’any vinent, el 2021, siga molt millor que aquest.
 
 

Moltes gràcies!!!

A falta de tancar la Setmana més Solidària ja ho hem aconseguit!!!!

Fins huí divendres ja portem recollits 124 quilos d’aliments per les famílies que més ho necessiten de la nostra localitat.

Tots aquests productes seran gestionats i repartits per «Cor de Vila», tal i com ja vos vam informar.

Recordar-vos que encara queden dos dies per recollir més aliments!!!

Aconseguirem aplegar als 200 quilos?

 

 

Iniciem un any més la setmana més Solidària.

Com a conseqüencia de la pandèmia que hores d’ara hi estem vivint un grup de persones va decidir juntar-se i minimitzar les necessitats socials que el coronavirus hi està produint entre les famílies amb menys recursos de la nostra localitat.
D’aquest grup de persones ha nascut «Cor de Vila«, una associació que até persones majors, reparteix aliments entre les famílies més necessitades de la localitat i les ensenya, si cal, a cuinar de forma més saludable.  

Cursos passats hem celebrada la nostra Marxa Solidària, però encara que enguany no la podem celebrar hem considerat que cal continuar amb la recollida d’aliments que hi feiem durant aquesta setmana i després donar-los a «Cor de Vila» complint totes les mesures sanitàries establertes.

Per tal motiu us animem a que doneu de forma totalment voluntària:

OLI, SUCRE, LLET O PASTA

Per a fer la vostra aportació disposareu a qualsevol de les portes d’accés al recinte escolar d’uns carros on podràs deixar el teu donatiu dins d’una borsa de paper o de plàstic.

L’any passat es van recollir més de 100 quilos… ens ajudes a tractar de superar aquesta quantitat?

En situacions difícils és on es demostra la generositat d’un poble.
El Sanchis sempre ha segut un centre molt generós!!!
Gràcies per la vostra segura col·laboració.

 

 

 

INFORMACIÓ MOLT IMPORTANT SOBRE LA WEB FAMÍLIA!!!

Estimades famílies,

Des del curs passat ja hi estem mantenint comunicacions amb les famílies i enviant els butlletins de qualificacions trimestrals per l’aplicació ITACA WEB FAMÍLIA que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport té a la vostra disposició i que més del 99 per cent de les nostres famílies ja hi tenen la possibilitat d’accedir a l’aplicació, al menys un familiar de cada alumne del Sanchis.

El proper dia 23 de desembre es faran públiques les qualificacions de la primera avaluació del present curs escolar de tot l’alumnat d’Educació Primària del centre per l’aplicació d’ITACA WEB FAMÍLIA.

Les famílies podran accedir a les qualificacions i mantenir contacte amb tot el professorat que imparteix classe a la vostra filla o fill per dos mitjans distints:

A) Des de l’aplicació que podeu descarregar-vos per a qualsevol mòbil o tablet amb accés a internet, bé siga Android o amb sistema iOS.

Si tens un mòbil amb Android cal et descarregues l’aplicació des del Google Play:

Si tens un telèfon amb sistema iOS cal et descarregues l’aplicació des de l’App Store d’Apple: 

CONSIDEREM QUE DUR L’APLICACIÓ AL MÒBIL ÉS LA MILLOR OPCIÓ I QUE ACTIVEU REBRE NOTIFICACIONS PER A ESTAR SEMPRE INFORMADES I INFORMATS DE QUALSEVOL NOVA PUBLICACIÓ DES DEL CENTRE, DE LA TUTORIA O DE QUALSEVOL DOCENT QUE LI IMPARTEIX CLASSE A LA VOSTRA FILLA O FILL.

B) Si no disposes de mòbil amb accés a internet també podràs accedir a l’aplicació d’ITACA WEB FAMÍLIA accedint des de qualsevol ordinador o tablet al web d’ITACA Família.

En tots els casos el funcionament és el mateix, cal identificar-se amb el teu número NIF, NIE o passaport i introduir la contrasenya que vos vam enviar al moment de matricular la vostra filla o fill.

Si no la recordes pica en «He oblidat la contrasenya» que trobaràs a la pantalla d’accés baix. Si encara així continues amb problemes d’accés demana cita i des de secretaria tractarem d’ajudar-te a facilitar-te l’accés.

Pots demanar la cita prèvia picant ací:

Salutacions ben cordials.

 

 

Torna el Concurs de Targetes Nadalenques de l’AMPA!!!

Aquest mes de desembre torna l’ esperat concurs de targetes nadalenques 2020 que organitza l’ AMPA DEL C.E.I.P SANCHIS ALMIÑANO.

BASES DEL CONCURS:

1.- Va dirigit a totes les xiquetes i xiquets del col·legi, que any rere any ens demostren l’ artistes que hi són, establint-se les següents quatre categories:
INFANTIL –PRIMÀRIA: 1r, 2n i 3r cicle.

2.- El Tema de les targetes serà al·lusiu al Nadal i es valorarà l’ originalitat, presentació i la capacitat creativa dels jóvens artistes.
(PODEU UTILITZAR PURPURINES, ADHESIUS, COTÓ…)

3.- El format és el que pots descarregar-te ACÍ.
També pots fer el teu treball plàstic en qualsevol paper A-5 (210x148mm), o el que és el mateix, un paper meitat d’un foli o A-4.
És molt important indiques el teu nom, curs i el nom de la teua tutora o tutor per la part de darrere, amb la finalitat de poder-te localitzar si eres la guanyadora o guanyador de qualsevol de les quatre categories.

4.- L’ ÚLTIM DIA PER A ENTREGAR ELS TREBALLS SERÀ DIMARTS 15 DE DESEMBRE DE 2020 I CAL ENTREGAR-SE’LS A LA MESTRA O MESTRE DE LA VOSTRA CLASSE.

5.- Els premis s’atorgaran per categories i serà un xec regal per a gastar en una papereria de la localitat.
Per motius de seguretat aquest any no s’entregaran calendaris.

Des de l’ AMPA del C.E.I.P. SANCHIS ALMIÑANO vos animem a totes i tots a concursar.
NO OBLIDEU POSAR PEL DARRERE EL VOSTRE NOM, CURS I EL DE LA TUTORA o TUTOR.

 

Possibilitat de «Menú per emportar» per motius de la COVID-19.

Estimada família,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la posada en marxa del servei de “menú per emportar” que, per motius de la situació de pandèmia provocada per la COVID-19, es vol prestar des del centre.

Tot l’alumnat usuari del servei de menjador, tant si és beneficiari de beca com si no ho és, l’aula del qual estiga confinada a conseqüència de les mesures sanitàries arbitrades per la COVID-19, tindrà a la seua disposició, durant els dies lectius que dure aquest confinament, un “menú per emportar” que haurà de recollir en el mateix centre la família o la persona autoritzada per aquesta.

El menú per emportar constarà de primer plat, segon plat i postre, amb les mateixes característiques establides en els contractes vigents i se servirà en envasos d’un sol ús.

En el cas que la família no puga desplaçar-se a recollir aquests menús, podrà autoritzar altres persones per a fer-ho en el seu nom, mitjançant el document que es pot descarregar al final de la present entrada, degudament signat.

La família, o persona a qui autoritze, haurà de recollir en el centre el menú per emportar en la porta «A», la que hi és front el Parc de la Sequieta de 13:05  a 13:15 hores, tenint sempre en compte les següents prevencions:

• S’haurà de mantindre la distància de seguretat i les mesures de protecció indicades pel centre i adequades, en el moment del lliurament del menú.

• El consum de qualsevol aliment que haja perdut la seua temperatura òptima de conservació, suposa un risc per a la salut, per la qual cosa, des del moment que el centre educatiu posa a la disposició de la família el menjar sol·licitat en aquest servei, és responsabilitat de la pròpia persona usuària recollir-la i consumir-la al més prompte possible, per a seguir amb el protocol sanitari establit.

• No s’han de conservar aquests menjars per a consum en dies posteriors, de la mateixa manera que no han de congelar-se.

• Es recomana la rentada de mans abans de procedir a l’obertura de l’envàs alimentari.

• Una vegada consumits els plats, els sobrants que no es consumisquen han de rebutjar-se.

• Han de rebutjar-se els envasos alimentaris en el contenidor de reciclatge adequat.

En el cas que l’alumnat presente alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, rebrà el corresponent menú degudament identificat.

El preu d’aquest menú és el mateix que abona com a usuari habitual del menjador del centre.

El primer dia de confinament de l’alumnat, la família haurà d’avisar abans de les 09:15 hores si desitja o no que se li facilite el menú per emportar. Si renúncia a aquest menú, òbviament no podrà disposar, si és el cas, de la beca parcial o total de menjador durant els dies de confinament.

En cas de voler que el centre li facilite aquest menú, la família haurà d’emplenar aquest document, degudament signat:
a1) Petició del Servei «Menú per emportar» en valencià (Annex I).
a2) Petició del Servei «Menú per emportar» en castellà (Annex I).

I si fora altra persona distinta a la mare o pare de l’alumne qui reculla el menú, obligatòriament durà signada la següent autorització, la qual podeu descarregar picant ací:

b) Model d’autorització per a la recollida del «menú a emportar» (Annex II).

El servei de “menú per emportar” començarà el pròxim dia 1 de desembre de 2020.

Rebeu salutacions cordials,
La direcció del centre.

 

 

Sobre la llicència dels llibres digitals de Santillana.

Aquesta nit s’ha enviat al correu electrònic dels familiars de l’alumnat del tercer, quart, cinqué i sisé curs un correu electrònic amb la llicència i contrasenya per poder accedir als llibres digitals de l’editorial Santillana que utilitzen les vostres filles o fills.

Dies passats les tutores de primer i segon de primària enviaren les llicències i contrasenyes d’accés per correu electrònic a les seues famílies.

Per accedir sols cal piques sobre la imatge superior i s’obrirà
l’Aula Virtual de l’editorial Santillana i introdueixques la llicència i contrasenya proporcionada al correu electrònic ja enviat.

Si no l’has rebut o tens qualsevol problema posa’t en contacte amb la tutora o tutor de la teua filla o filla i et facilitarà l’accés.

Salutacions ben cordials.

Com actualitzar les dades al SIP.

Amb la situació actual que hi estem vivint front la COVID-19 és fa necessari tenir actualitzat el telèfon mòbil, ja que Salut Pública envia els resultats dels test tant d’antígens com de les PCRs al nostre mòbil per motius de seguretat.

Si el número del mòbil que tenen no és el correcte mai rebràs els resultats!!!

Si necessites actualitzar el teu número del mòbil al SIP entra en aquest enllaç i actualitza’l:

http://www.san.gva.es/web/dgcal/formulario-de-contacto

Et deixem seguidament un vídeo explicatiu de com fer el procés:

Com veieu és molt fàcil i et garanteixes sempre rebre la informació.