Hem rebut l’informe favorable de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació sobre la proposta de modificació de la Jornada per a realitzar la consulta a les famílies.

Benvolgues famílies,

Aquest matí hem rebut l’informe favorable de la Direcció General d’Innovació i Ordenació sobre la proposta de modificació de la jornada per a realitzar la consulta a les famílies proper dilluns 27 de febrer. Si vols pots consultar el document picant ACÍ.

La Resolució que regula el procediment, al seu punt 8.2.2., indica que «Per a dur a terme la consulta entre tots els pares, mares o persones que tinguen la tutela de l’alumnat, s’haurà de constituir en el centre una comissió de coordinació del procés, composta per cinc membres: la direcció, tres pares, mares, tutors o tutores de l’alumnat, triats per sorteig entre les persones representants del sector en el consell escolar o del cens de pares, mares, tutors o tutores i la persona que exercisca de secretari del consell escolar…»

Aquesta Comissió de Coordinació del procés es constituirà proper dijous dia 09 de febrer a les 16:45 hores a la Sala del personal docent del centre i tindrà les següents funcions

  • Aprovar i publicar el cens electoral provisional i definitiu. 
  • Atendre les reclamacions al cens provisional.
  • Posar a disposició de les famílies les paperetes de votació. 
  • Determinar el lloc on es farà la votació i el temps durant el qual es podrà emetre el vot.
  • Realitzar el sorteig de les persones que integraran la mesa de votació el 27 de febrer. 
  • Rebre l’acta d’escrutini de la consulta a les famílies.
  • Atendre les possibles reclamacions contra les decisions de la mesa de votació.
  • Redactar, enviar i fer pública l’acta definitiva del procés electoral.

S’ha convocat un Consell Escolar extraordinari per al proper dimecres dia 08 de febrer, obert a totes les famílies, per tal de realitzar el sorteig de les persones del sector de pares i mares que formaran part de la Comissió de Coordinació del procés electoral a les 16:45 hores a la Sala del Personal docent del col·legi, a la qual hi sou convidades i convidats. 

En aquest Consell Escolar es triarà per sorteig sis persones, tres titulars i tres suplents, del sector de pares i mares, entre tots els voluntaris i les voluntàries que vulguen participar a la Comissió de Coordinació del procés. 

Si vols de forma voluntària participar al sorteig per a ser membre de la Comissió de Coordinació del procés en representació de les famíies, sols cal envies un correu electrònic a 46016117@edu.gva.es o presentes un escrit indicant el teu interés per ser membre de la Comissió davant la secretaria del Centre.

El termini per presentar la teua voluntat de ser membre de la Comissió de Coordinació del procés finalitza a les 13:00 hores del dimecres, dia 08 de febrer de 2023. 

Al cas de que no hi haja voluntaris o voluntàries o no s’arribe al número suficient, el sorteig s’efectuarà entre tots els membres del cens de pares, mares, tutors o tutores.

Salutacions ben cordials. 

El director del Centre. 

AL SANCHIS CELEBRAMOS EL CARNAVAL !!!

FAMILIAS  DEL  SANCHIS HA LLEGADO LA HORA DEL CARNAVAL 2023 !!!

Ya es FEBRERO, y CARNAVAL ha llegado

Prepárate AMIG@ para venir disfrazad@…
Primero recibiremos al REY y la REINA
Majestades que no se despeinan.
Nos invitaran a reír y disfrutar 
y las CONSIGNAS nos indicarán…
Atentos a sus consejos carnavaleros
que el LUNES 13 conoceremos…

LUNES 13 de FEBRERO:

La semana de CARNAVAL empezará
con el desfile del REY y la REINA de CARNAVAL
luciendo coronas por el centro escolar…

 

 

 

MARTES 14 de FEBRERO:

En el día de los «enamorados»
luciremos una FLOR
con mucho AMOR
donde y como tu QUIERAS…

 

 

MIÉRCOLES 15 de FEBRERO:

¡Que EMOCIÓN! Una PAJARITA
llenará nuestro cuello de COLOR…
No olvides que PAJARITA y FLOR
llevaremos el día de HOY.

 

 

JUEVES 16 de FEBRERO:

Por la MAÑANA
algo en la cabeza llevarás
SOMBRERO, GORRA, DIADEMA
o detalle con el que nos sorprenderás…
Es el día que la CABEZA no se enfría
GORROS y SOMBREROS mil
Con FLOR y PAJARITA que no se vea ni un pelin

JUEVES 16 de FEBRERO:
Por la TARDE acudirás
Como quieras te disfrazarás
y muy original serás…
En este JUEVES festero
se disfrazará el mundo entero.


El próximo JUEVES 16 celebraremos el CARNAVAL
con un pasacalle alrededor del Parque de la Sequieta.

Con DISFRAZ LIBRE podrás desfilar y a tus amigos impresionar.
Las FAMILIAS nos podréis ACOMPAÑAR
y así con nosotros celebrar el CARNAVAL.

 

 

Informant sobre el Projecte per modificar la Jornada Escolar a partir del proper curs escolar 2023-2024.

Benvolguda família,

Volem informar-vos que el passat dia 16 de desembre de 2022 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resolució de 13 de desembre de 2022, de la directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, per la qual es dicten instruccions, per al curs 2023-2024, sobre el procediment que preveu l’Ordre 9/2022, de 25 de febrer, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es regulen les condicions i el procediment de sol·licitud i autorització de modificació de la jornada escolar en els centres sostinguts amb fons públics de segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària del sistema educatiu valencià, i se n’estableix el calendari.

Ahir, dia 11 de gener de 2023 es va celebrar un Consell Escolar extraordinari i es va sotmetre a votació l’aprovació, o no, d’iniciar el procediment de canvi de la Jornada Escolar Partida actual a Jornada Continuada el proper curs escolar.  Era necessari aconseguir, almenys, dos terços de vots favorables dels membres que conformen el Consell Escolar per iniciar el procediment de modificació de l’horari actual.
Realitzada la votació es va superar per àmplia majoria el mínim de vots necessaris i per tant, el Consell Escolar, es partidari d’iniciar la consulta a les famílies.

Hui, dia 12 de gener de 2023 s’ha celebrat un Claustre extraordinari per tractar aquest mateix tema i per unanimitat de les persones presents que conformen aquest òrgan col·legiat s’ha decidit iniciar el procediment per sol·licitar la modificació de la jornada escolar.

Volem fer-vos partíceps del Projecte presentat per modificar la jornada escolar actual a jornada continuada des del proper curs escolar 2023-2024, el qual podreu consultar i/o descarregar picant sobre la imatge de la seua portada o des d’ACÍ mateix.

Volem oferir-vos també un tríptic en valencià i altre en castellà explicant-vos què és la Jornada Continuada i el sistema de votació que s’utilitzarà proper dia 27 de febrer, si és que la Direcció Territorial de València ens autoritza a fer la consulta a les famílies. 

De forma resumida vos informem que…

…es publicarà el cens properament i caldrà comprovar que es figura de forma correcta.
…la data prevista per realitzar la consulta és el proper dia 27 de febrer de 09:00 a 19:00 hores al col·legi.
…tant la mare com el pare tenen dret a votar.
…les famílies monoparentals tenen dret a doble vot.
…les persones que no venen a votar és com si voten NO.
…el vot serà directe, secret i no delegable
…es podrà votar per correu certificat fins el dia 20 de febrer utilitzant doble sobre.

Volem finalitzar aquesta entrada convidant-vos a una reunió informativa proper dimarts 17 de gener de 2023 a les 19:00 hores al menjador de l’escola per donar-vos la informació completa del Projecte per modificar l’actual Jornada Escolar i a partir del proper curs escolar 2023-2024 fer Jornada Continuada al nostre Centre.

Salutacions ben cordials.

El director del CEIP Maestro Sanchis Almiñano. 

 

 

 

 

Informacions d’interés sobre l’avaluació, el menjador i desitjant-vos un bon Nadal i millor 2023!!!

Benvolgudes famílies,

Us informem que el dia 23 de desembre s’han publicat els butlletins informatius per les famílies, els quals hi són a la vostra disposició des de l’aplicació d’ITACA Família.

Els nivells d’Infantil, 1r, 3r i 5é d’Educació Primària estrenen nou butlletí informatiu qualitatiu, seguint les directrius de la nova llei d’Educació, la LOMLOE; mentre que els nivells de 2n, 4t i 6é continuen amb el butlletí quantitatiu, seguint la normativa de la LOMCE.

També volem informar-vos de que el dia 23 de desembre enviarem el rebut del menjador a carregar-vos, si és el cas el proper dia 10 de gener.

També hi és a la vostra disposició el menú del menjador del mes de gener, el qual pots consultar picant ACÍ.

Descanseu molt aquest dies de vacances i ens veiem a partir del proper 09 de gener!!!

Salutacions.

 

LA TARDOR A INFANTIL

Pocs dies ens queden de tardor, però al Sanchis la tardor ens ha deixat una pluja de colors i experiències que recordarem sempre. Hem gaudit i aprés amb moltes activitats realitzades, manualitats, cançons… Per tal d’acomiadar-nos  d’aquesta estació d’una manera festiva, també hem relitzat una gran macedònia per esmorzar, en conjunt amb tots els xiquets i xiquetes d’Infantil, amb l’ajuda d’alguns familiars:  ells ens han preparat la macedònia i nosaltres els hem cantat i recitat cançons i poemes molt divertits.  Tota una festa, per a repetir!

3ANYSA

3ANYSB

4ANYSA

4ANYSB

5ANYSA

5ANYSB

 

 

 

 

 

«S» de SANCHIS i de SOLIDARITAT

El SANCHIS somos personas que QUE LUCHAMOS POR UN MUNDO MEJOR …
El SANCHIS som persones que QUE LLUITEM PER UN MÓN MILLOR …
Se necesitan CORAZONES ABIERTOS !!
Es necessiten CORS OBERTS !!
SOLIDARIDAD un valor que siempre SUMA para el bien de la SOCIEDAD.
SOLIDARITAT un valor que sempre SUMA per al bé de la SOCIETAT.

El pròxim dia 20 de desembre celebrarem la V MARXA SOLIDÀRIA del SANCHIS…
L’Alumnat del SANCHIS, docents i famílies farem la MARXA al Parc de la Sequieta.
Per la vesprada, eixirem a les 15.30 des del COL·LE caminarem al voltant del parc, d’aquesta manera tota la Comunitat Educativa del SANCHIS mostrarem la  NOSTRA  SOLIDARITAT.
Aquest NADAL reprenem la nostra faceta solidària, quan DONES no RESTES SUMES I MULTIPLIQUES…

GRÀCIES per endavant per la teua col·laboració!!

POTS COL·LABORAR PORTANT ALIMENTS, PER AL BANC D’ALIMENTS DE CÀRITAS
I JOGUETS, PER A LA CAMPANYA SOLIDÀRIA DE L’AJUNTAMENT D’ALAQUÀS

En cadascuna de les portes del Col·le podem trobar un carro on depositar els  ALIMENTS i els JOGUETS…

«S»DE SANCHIS Y SOLIDARIDAD…CONMIGO PUEDES CONTAR !!
«S»DE SANCHIS I SOLIDARITAT… AMB MI POTS COMPTAR !!

PER  UN  NADAL  SOLIDARI  !!

 

 

 

Informació del menjador per al mes de desembre de 2022

Benvolgues famílies de l’alumnat comensal del menjador,

Us informem que a la pestanya superior del «Menjador» ja hi és a la vostra disposició el menú a servir el proper mes de desembre al nostre menjador.

A més volem informar-vos que enviarem properament el rebut a carregar-vos al vostre compte bancaria, si és el cas, el proper dia 10 de desembre de 2022.

En cas de dubte o discrepància amb la informació que rebreu al vostre correu electrònic quedem a la vostra disposició el proper dimecres dia 07 de desembre de 09:10 a 10:45 hores o per la vesprada del mateix dia de 15:45 a 16:30 hores

Salutacions ben cordials.