Sin categoría

Publicades les vacants i l’assistent telemàtic per al procés d’admissió del proper curs.

Us informem de les vacants de que disposa el centre per al proper curs escolar:

Les vacants en Infantil pots consultar-les ACÍ.
Les vacants en Primària les pots consultar ACÍ.

Ja hi és a la vostra dispoció l’assistent telemàtic per tal de demanar plaça al nostre centre de cara al proper curs escolar 2019-2020.

És molt recomanable la seua utilització, ja que estalvia errades i molt de temps!

Si vols fer ús d’ell pica sobre l’enllaç que necessites:

ACÍ per demanar una plaça d’Educació Infantil.
ACÍ per demanar una plaça en Educació Primària.

No oblides cridar al centre, 962 566 540, per tal de fer la teua reserva del torn per presentar la documentació.

Quedem a la vostra disposició.

Informació del menjador per al mes de maig.

A la vesprada d’ahir vam enviar correu electrònic a la vostra adreça amb la liquidació del menjador corresponent als menús servits al mes d’abril i dels menús encomanats per al mes de maig, si el vostre fill o filla és usuari del menjador.

Si la informació enviada consideres que no és correcta o tens dubtes sobre els càlculs realitzats pots passar-te per la secretaria del centre demà dijous 02 de maig de 09:10 a 10:00 hores on intentarem solucionar o explicar-te la informació enviada.

Enviarem al vostre banc el rebut per tal de que siga carregat al vostre compte el proper dia 10 de maig.

Aprofitem el correu per indicar-vos que ja hi és publicat el menú del menjador del mes de maig, el qual pots consultar picant el següent enllaç:

Menú del mes de maig

Ja s’acosta el final del curs…

Durant el mes de maig estan programades diverses eixides culturals, tal i com són:

Del 15 al 17 de maig l’alumnat de sisé estarà a l’alberg d’Olocau.

El 22 de maig 3 i 4 anys estaran en Vialdea i 5 anys a l’Oceanogràfic.

El 23 de maig 3r i 4t curs d’Educació Primària també hi estarà a l’Oceanogràfic.

I el 27 i 28 de maig 2n de primària estarà en una granja escola.

Si el vostre fill o filla és usuari del menjador i participarà a l’eixida de l’Oceanogràfic el dia 22 o 23 de maig, per ser de cinc anys, de tercer o quart de primària, podeu demanar picnic fins el proper dimecres dia 08 de maig a Paca. La resta d’eixides tenen el dinar ja inclós i per tant no necessiten de picnic.

Als usuaris fixes li cobrarem el proper dia 10 de maig tots els menús encomants per al mes. Si la vostra filla o fill és usuari del menjador fixe, d’Educació Infantil, de primer, segon, tercer, quart o sisé de primària i a més va a participar en l’eixida i no demana picnic, si és que es pot demanar-lo, nosaltres li compensarem eixos menús no servits al mes de juny.

Si al finalitzar el mes de juny i el servei del menjador té diners vostres per menús no consumits vos els retornarem per transferència bancaria al vostre compte si la quantitat és igual o major a 30 euros entre els dies 25 i 28 de juny.

Si la quantitat a tornar-vos és menor de 30 euros vos la tornarem en metàl·lic a la secretaria del centre de 09:00 a 11:00 hores igualment també entre els dies 25 i 28 de juny. (Si no pots passar en aquest horari podrà recollir els teus diners qualsevol persona que vinga amb una autorització teua signada i on figure fotocòpia de la cara del teu DNI on consten les teues dades i la signatura, per poder comparar-les)

Passat el dia 28 de juny no es retornarà cap quantitat, ja que necessitem tancar el balanç econòmic del menjador del present curs.

Salutacions ben cordials,

La Comissió del menjador.

Sobre l’ús de dispositius electrònics per l’alumnat.

Estimada família,

            Al Reglament de Règim Intern del centre es fa referència a la prohibició de: “la utilització de les noves tecnologies (telèfons mòbils, rellotges amb  connexió de dades, aparells reproductors, videojocs…), tant en l’activitat acadèmica com quan no servisquen als fins educatius establits en el projecte educatiu del centre.”

            Us recordem que no es pot dur al centre cap dispositiu electrònic que puga enregistrar imatges o sons, fer fotografies o comunicar-se a l’exterior.

           Si el personal docent detecta qualsevol tipus d’aparell electrònic en possessió d’un alumne, el retirà i el deixarà sota la custòdia del director del centre, perquè la família passe a retirar-lo.

La direcció del centre.

Pirates a la vista!!!

La classe de 4INF-B es plena de pirates

A les xiquetes i xiquets de la classe de 4INF-B els agraden molt els contes, ja que són una manera molt divertida d’aprendre i d’imaginar moltes coses.

Aquest dilluns passat hem comptat amb la col·laboració de la mare d’un alumne per conèixer la història de «El pirata Pepe», un conte molt alegre on hem aprés la importància de mantindre una bona higiene.

Com veieu, gràcies a Begoña, totes i tots ens convertírem en pirates i s’ho passarem súper-bé.

Prompte tindrem una altra animació lectora i ja estem molt emocionades i emocionats de veure a les nostres famílies contant-nos noves aventures.

Moltes gràcies per la vostra participació.

Anna.

Ja coneguem la data de reunió de les famílies de nou ingrés.

Al Consell Escolar Municipal celebrat el passat dilluns 01 d’abril es va acordar realitzar la reunió amb les famílies de l’alumnat de nou ingrés el proper dia 02 de maig a les 19:00 hores a l’Auditori Municipal.

En aquesta reunió es facilitarà informació i documentació per al procés d’admissió.

Recordeu que a la nostra web hi ha a la part superior una pestanya amb tota la informació sobre el procés d’admissió i anirem publicant entrades conforme la informació es vaja produint.

Si voleu estar informades i informats de totes les novetats subscriviu-vos a la nostra web.

Informació sobre l’admissió del curs 2019-2020.

Us informem que ja s’ha publicada la normativa que regula el procés d’admissió de cara al proper curs escolar 2019-2020.

Si vols que la teua filla o fill vinga al Sanchis el proper curs escolar caldrà presentes la documentació entre els dies 09 i 17 de maig.

Per tal d’evitar esperes o cues innecessàries nosaltres repartirem hora per presentar la sol·licitud d’admissió per al proper curs escolar a partir del dia 06 de maig.

Podreu escollir la millor hora per presentar la documentació.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, visitar l’escola o parlar amb el director envia’ns un correu electrònic a 46016117@gva.es o crida’ns per telèfon al 962 566 540 i ja quedem.

Picant al següent enllaç podràs obtenir tota la informació, el calendari i la documentació que es necessita per aquest procés.

Aprofitem per recomanar-vos visiteu la pestanya superior del nostre web «Admissió Curs 2019-2020» on trobaràs tota la informació relativa a l’admissió.

Aquesta pestanya anirà actualitzant-se i introduint-se totes les novetats fins el moment de la matriculació. Per tal motiu us recomanem vos subscriviu al web del centre per rebre totes les novetats, si és que ja no ho hi eres.

Quedem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu.

Informació del menjador: abril.

Us informem que al llarg del cap de setmana enviarem al vostre correu electrònic, si és el cas, el rebut del menjador a carregar al vostre compte bancari en data 10 d’abril de 2019. En ell hi són els menús encomants per l’alumnat fixe del mes d’abril i/o els menús servits per l’alumnat ocasional al mes de març.

Si vols conèixer el menú proposat per al proper més d’abril el pots consultar a l’apartat del menjador o picant ací.: MENÚ d’ABRIL

Quedem a la vostra disposició el proper dilluns de 09:10 a 10:00 hores i de 12:45 a 13:30 hores per aclarir qualsevol dubte sobre el rebut enviat.

Salutacions ben cordials.

La Falleta del 2019

El Sanchis cap al futur!!!

A primera hora del passat 14 de març de 2019 el dia es va iniciar amb música fallera ja des de primera hora.

De seguida les artistes falleres de la nostra Associació de Mares i Pares, acompanyades d’alguns voluntaris més, van començar a muntar el grup central de la nostra falla 2019.

EL SANCHIS CAP AL FUTUR!!!

Alhora que hi estaven muntant la part central, des d’Eduació Infantil fins el tercer Cicle d’Eduació Primària, baixaren al pati de l’escola per tal d’anar muntant la resta de la falla acompanyats de l’alumnat de sisé de primària, el quals van ser els encarregats d’organitzar la baixada de tots els ninots fallers.

Moltes gràcies xiques i xics per la vostra ajuda i col·laboració.

Una vegada ja muntada la falla vos presentem seguidament tots els detalls de les diferents escenes d’un Sanchis que poc a poc va progressant i millorant…

Moltes felicitats a tot l’alumnat i professorat pel vostre treball, junt amb l’AMPA fem un Sanchis cada vegada millor.

Alumnat de’Educació Infantil va fer la seua particular despertà i replegà per l’escola i una vegada ja muntada la falleta va ser visitada per tots els grups del centre.

Era molt emocionant buscar el nostre ninot!!!

A les 12:15 hores, amb puntualitat fallera, es va iniciar la primera mascletà/botellà cent per cent ecològica del Sanchis.
L’organització va còrrer de la mà de les «botello-tècniques» Silvia i Victoria i vos assegurem que va ser tot un èxit.

Com no podia ser menys, a muscles va eixir la «botello-tècnica» Victoria.

Properament vos mostrarem un vídeo complet, el qual vos deixarà bocavadades, de segur.

Però l’emoció vertadera es va viure amb la cremà de la nostra falla 2019.

A la nostra cremà vingué una representació molt nodrida de la corporació municipal, encapçalada per Elvira García, Alcaldessa de la localitat, a la qual també hi acompanyaven les Falleres Majors de la localitat d’Alaquàs per a l’exercici del 2019.

Moltes gràcies a totes les persones que ens vam acompanyar.

Enguany la falla va ser encesa per María Jesús i per Àngel i es va cremar de forma fantàstica.
Tot el cel es va plenar de bons desitjos per aconseguir un millor Sanchis de cara al futur.

Les falles són així…
Però de les cendres vindran noves idees i renovació assegurada per tal d’aconseguir millorar un poc més.
Perquè sempre es pot millorar!!!

Bones falles 2019 passeu!