Daily Archives: 2 de mayo de 2013

Cinquena jornada d’Educació Vial: ni l’oratge pot amb el Sanchis!!!

001-DSC02142

La darrera entrada que vàrem publicar sobre les jornades d’Educació Vial al nostre centre portaven com imatge inicial una pista buida, sense cap bici ni patinet i ens donava una certa sensació de pena.
El problema era que aparegué la pluja i ens va impedir que durant dos dies no es poguera desenvolupar l’activitat programada i el problema era encara més greu perquè el divendres era el darrer dia que podiem comptar amb el material cedit per la DGT perquè passava a altra escola i no se’l podien quedar de cap manera… però…

…apareix la màgia del Sanchis!!!

Sense material de la DGT les mestres d’Educació Física amb els alumnes de pràctiques són capaços d’organitzar un circuit semblant al que teníem la setmana passada amb molt de material reciclat, dotze senyals de tràfec penjades de «piques» d’educació física i un pot de pintura blanca per pintar en terra els senyals necessaris que no disposem… i gràcies a aquesta solució ingeniosa la resta de grups que no pogueren participar en l’activitat ho faran entre hui i demà. Si demà plou doncs no passarà res… el proper divendres finalitzarà l’activitat perquè ara el Sanchis ja hi té circuit pròpi per fer l’activitat. 

A grans problemes… solucions senzilles!!!

Vos asegurem que tot l’alumnat que ha participat hui ha gaudit tant o més que amb el material original. 

Com a mostra vos deixem un recull fotogràfic:

Segon curs d’Educació Primària A:

Primer curs d’Educació Primària C:

Quart curs d’Educació Primària C:

Sisé curs d’Educació Primària V:

Demà, si el temps no ho impedeix conclourem les II Jornades d’Educació Vial al Sanchis.

CONCURSO DE DIBUJO «La Educación Vial es cosa de Tod@s»

El alumnado del Sanchis ha participado en el  primer concurso de dibujo sobre Educación Vial… ¡ Enhorabuena!  Ha sido un éxito… En el concurso han participado niñ@s de Infantil y Primaria, que nos han demostrado su arte, creatividad e imaginación  con los dibujos presentados. Esa misma imaginación que a otr@ niñ@ le  inspiró en esta presentación sobre las señales de tráfico:
«¿Quieres viajar conmigo?»
Estos días habéis podido ver sus dibujos en la exposición que decora  los vestíbulos de Infantil y Primaria. Entre tod@s, alumn@s y artistas, votaron  buscando el mejor y el que gustó más.  Y … el resultado ha dado como ganadores en los diferentes niveles a :

 

GANADOR/A

 

3  AÑOS

MARCOS    INFANTE   VALERO

3  AÑ. PIL

4  AÑOS

AARON    OLIVARES    FLORES

4  AÑ. PIP

5  AÑOS

CARLOS    GONZALEZ    ZARCO

5  AÑ. PIP

 

 

 

1ER.   CICLO

PILAR     ATIENZAR    SEGURA

   PIL-V

   CICLO

ESTHER    BAENA    LEGANES

   PIL

3ER.   CICLO

GERMAN    MARTINEZ   GOMEZ

   PIL

Los dibujos de los ganadores de Educación Infantil son los siguientes:

Los que han ganado en Primaria, aquí los tenéis:

¡¡¡FELICIDADES A TODOS LOS PARTICIPANTES!!!