Daily Archives: 15 de mayo de 2013

L’alumnat de sisé està en Olocau.

Segons els corresponsals enviats a l’Alberg d’Olocau l’oratge ha anat millorant amb el pas del temps, cosa que podreu observar a les fotos que us mostrem en aquesta entrada.

El dinar ha estat molt complet amb fideuà de primer i calamars de segon, calia que el menú fora contundent perquè les activitats de la vesprada necessitaven de molts d’hidrats de carboni per tal de poder vèncer als rivals al «Pont Hood»:

IMG_0216IMG_0215

Després han continuat fent escalada per un mur molt complicat:

IMG_0218Donat que Olocau està en un lloc on els íbers tenien poblats molt importants han fent un taller sobre ells, el qual ha finalitzat pintant ceràmica com es feia fa milers d’anys:

IMG_0219La vesprada ha continuada amb un joc entre els dos grups per tal d’aconseguir la bandera de l’equip rival… la victòria no saben de quí ha segut, caldrà preguntar-ho quan tornen…

IMG_0220IMG_0222La vesprada continua poc a poc, tots aniran a la dutxa i a preparar-se pel sopar. Després faran un joc nocturn i al sac de dormir per tal de descansar molt, perquè demà el dia vindrà carregat de més activitats.

Joc Solidari 2013.

Us informem que el proper dissabte 18 de maig a les 10 hores al Parc de la Sequieta es desenvoluparà com ja és habitual a la nostra localitat l’XIa. edició  del Joc Solidari d’Alaquàs.

En aquest joc participen alumnes de 5é i 6é curs de Primària i alumnes d‘ESO dels Instituts de la localitat. 
L’inici del Joc és a les 10:00 hores del matí fins les 12:00 hores, moment en que es lliuraran els xecs a les ONGs i els premis als guanyadors del concurs de dibuix per a la semarreta d’enguany.
A més del joc hi ha moltes i diverses activitats per a tota la família.

El primer premi correspon a una alumna del Sanchis, Silvia Martínez Botella i el seu dibuix és el següent:

Silvia Martinez Botella