Daily Archives: 20 de mayo de 2013

Activitat de reciclatge per a Segon i Tercer de Primària.

ecoembesAl llarg d’aquest matí l’alumnat de Segon i Tercer de primària ha participat en una activitat on ens mostraven com reciclar en casa tot tipus de materials.
Aquesta activitat l’hem pogut realitzar amb la col·laboració entre la Conselleria d’Infraestructures, Transport i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana, Ecoembes SA i diverses escoles d’Educació Infantil i Primària de la nostra Comunitat, entre les quals ha estat triat el Sanchis.
L’activitat s’ha iniciada amb una breu xarrada explicant-nos que és el reciclatge, com podem reciclar i quines coses es poden reciclar, ja que per eixemple, algunes coses de plàstic, com pot ser un joguet, no es pot llançar al contenidor groc, ja que sols es poden reciclar els envasos, tampoc es pot reciclar el paper de cuina brut d’oli…
Aquestes són algunes de les coses curioses que hem pogut apendre amb aquesta activitat.
Hem finalitzat l’activitat amb un joc paregut a la clàssica «oca» però relacionat amb el reciclatge i cada vegada que obteníem una resposta correcta, el monitor o monitora, ens donava una targeta amb una lletra.
Al final formaven les paraules de RECICLAR, REUTILITZAR i REDUIR.

De regal tenim el mateix joc per a jugar en classe i ens han donat un quadernet on podem continuar treballant el reciclatge.

Ens han confirmat que el proper dia 10 de juny tornaran els monitors per jugar al reciclatge amb altres grups de la nostra escola. Ja vos donarem més informació de l’activitat.

Una activitat distinta per treballar el reciclatge. 

Seguidament us deixem tres fotos d’aquesta activitat: