Daily Archives: 29 de mayo de 2013

Informació sobre el menjador.

007-IMG_0923
Us informem que a la pàgina dels menús del menjador ja hi està penjat el menú per al proper mes de juny.

Aprofitem aquesta entrada per comunicar-vos que al llarg del cap de setmana us enviarem un correu electrònic indicant-vos la quantitat a pagar (o a retornar-vos) corresponent al mes de maig.
En aquesta liquidació podrem trobar-nos amb tres supòsits:

a) Que la quantitat final siga «0»; allò vol dir que no hi teniu que pagar (ni nosaltres retornar-vos) res, tots els menús encomanats han sigut servits.
b) Que la quantitat final siga positiva; allò vol dir que us passarem un rebut al vostre compte bancari el proper dia 06 de juny per l’import dels menús corresponents.
c) Que la quantitat siga negativa; allò vol dir que vosaltres vàreu encomanar i pagar a inici de mes més menús que els servits. Aquesta quantitat us serà retornada amb un xec (o en metàl·lic si la quantitat és menor) els propers dies 05, 06 o 07 de juny de 09:10 a 10:00 hores. (No es podrà retornar diners passats aquestos dies). Si no pot passar a recollir els diners el pare o la mare de l’alumne podrà retirar-los qualsevol persona que vinga autoritzada per escrit pel familiar de l’alumne.

A la liquidació del passat mes es va detectar que un nombre reduït de rebuts es van passar sense els decimals. (Per exemple en lloc de pagar 21,25 euros es va carregar un rebut de 21,00 euros) Si és el teu cas, a la comunicació que t’enviarem durant el cap de setmana observaràs que apareix un concepte que diu: «Quantitat pagada de menys al rebut de maig per una errada informàtica: ……€» . Si veus uns decimals en aquest concepte vol dir que el passat rebut tenia l’errada i ara te’l carregarem en aquest. (Sempre, aquesta quantitat és inferior a un euro)

Quedem  a la vostra disposició el dia 03 de juny de 09:10 a 10:00 hores per tal d’aclarir qualsevol dubte que puga ocassionar aquesta nota.

El menjador finalitza el proper divendres dia 21 de juny inclós, al mateix temps que les classes.