Daily Archives: 1 abril, 2014

Jo vull entrar a ITACA i no tinc la contrasenya!!!

itacaHui hem fet públiques les qualificacions dels nostres alumnes mitjançant ITACA, web que permet l’accés del pare i de la mare a la fitxa del nostre fill o filla.
(Si tens dos, tres o més fills, en una sola entrada pots veure’ls a tots, ja per a cada fill comptaràs amb una pestanya personalitzada)

L’accés requereix que el pare o la mare, o els dos, s’identifiquen mitjançant el seu NIF i una constrasenya que crea de forma automàtica aquesta aplicació, però primer cal entregar un document escrit i signat a la Secretaria del Centre.

Si encara no pots accedir a ITACA perquè no tens la contrasenya, la pots aconseguir omplint aquest formulari.

No oblides entregar-ho en Secretaria i nosaltres et crearem la contrasenya i l’aplicació te l’enviarà al teu correu personal.
(Si no t’aplega, mira el correu marcat com a spam).

La contrasenya no es pot crear fins que no presentes aquesta petició escrita i signada en la secretaria de l’escola.

Abril entra carregat de novetats!!!

Us informem de totes les novetats que ens durà el mes d’abril:

itacaEl proper dia 01 d’abril podreu accedir a la web d’ITACA FAMÍLIA i obtenir en format electrònic les qualificacions del vostre fill o filla.
Podeu accedir també des de la pestanya d’ITACA que hi ha a dalt de la pàgina principal de la nostra web.
Si encara no tens la constrasenya d’accés pots demanar-la en Secretaria i recorda que poden accedir tant el pare com la mare dels alumnes sempre de què disposen d’un correu electrònic.

iindiceDonat que canviem de mes, també la cuina canvia el menú, pots consultar-ho ja a la pestanya superior de “Menjador” i entrant a la de “Menús del Menjador“.
O picant sobre aquest enllaç.

calendarioUs recordem que les vacances de Pasqua són del 17 al 28 d’abril, tal i com figura al calendari escolar aprovat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a proposta del Consell Escolar Municipal.

cropped-cabecera-caritas

Aquest mes d’abril continuem amb la Campanya de Recollida d’Aliments i Productes de Neteja que realitzem de forma coordinada entre Cáritas-Alaquàs i l’AMPA de la nostra escola.
Aquest mes ens han demanat un paquet d’arròs i el producte de neteja o higiene personal (detergent, paper higiènic, gel de bany, xampú….) que consideres convenient.
Gràcies a la vostra col·laboració aquesta campanya és tot un èxit i agraïm la vostra participació. .

1ª Jornada d’Educació Vial: 31 de Marzo 2014

Encara que el matí va començar amb una boira molt tancada i per tant molta humitat el Sanchis s’ha alçat més de matí que altres dies i a les nou en punt ja hi teniem el nostre circuit d’Educació Vial ja preparat a la pista d’hambol del centre.
El treball dels voluntaris-ajudats de sisé de primària PIL ha estat genial i sempre amb l’atenció necessària per poder realizar una activitat com aquesta.

Hui els grups que han participan han segut:

SEGON DE PRIMÀRIA PIL-V:

2pil-001

SEGON DE PRIMÀRIA PIP-C:

CINQUÉ DE PRIMÀRIA PIP-C:

EDUCACIÓ INFANTIL 5 ANYS PIL-A:

Demà quan finalitze la jornada escolar pujarem noves fotos de la sessió que realitzarem.

Agraïm la col·laboració de l’ajuntament d’Alaquàs en amb les facilitats prestades tant des del serveis municipal d’obre i a la policia local, ja que sense ells no es podrien dur a terme aquesta activitat.

I no podem oblidar-nos de l’alumnat de la classe de 6é PIL-V que el dia d’avuí han segut els encarregats tant de muntar molt de matí el circuit, vigilar les dos pàrquins i fer d’ajudants del nostre policia local durant tot el dia.

La nostra felicitació per a tots ells!!!

Moltes gràcies!!!