Daily Archives: 6 abril, 2014

04/04/2014: Quinta Jornada d’Educació Vial.

POLIS-011

Després del dia que van passar ahir, pel qual no poguerem desenvolupar la quarta jornada d’Educació Vial, encara que amb vent, hui divendres retornem la nostra activitat amb l’ajuda dels voluntaris del tercer cicle.

Una representació d’ells els pots veure a la foto que encapçala aquesta entrada, encara que han participat més xiquetes i xiquets.

Moltes gràcies per la vostra ajuda, la vostra col·laboració és essencial per fer aquesta activitat!!!

Hui divendres, donat que no hi ha classe per la vesprada sols han participat els següents grups:

3r. d’Educació Primària PIL-A:DSC09808-001

3r. d’Educació Primària PIL-V:

3PRI-V-001

4t. d’Educació Primària PIL-A:

4PIL-A-001

Els grups de 6PIP-C, 4t PIP-C, 3r PIP i 1r PIP-C realitzaran l’actvitat del circuit d’Educació Vial durant el proper dilluns dia 07 d’abril. No oblideu ni la bicicleta o el patinet.

Ens vegem properament i recordeu respectar les normes, ja que hi és d’interés per a tots!!!

Campanya Municipal “Anem al Teatre-2014”

IMGTXT1_1El passat dia 02 d’abril es va encetar la Campanya Municipal de l’ajuntament d’Alaquàs “Anem al Teatre” dirigida a la població escolar de la localitat.

Els primers en anar va ser l’alumnat d’Educació Infantil, que al igual que els de primer, segon i tercer d’Educació Primària gaudiren de l’obra “Joguines màgiques” de Rodamons Teatre.

JOGUINES MAGIQUESAquesta obra tracta sobre les joguines que utilitzava quan era menut el iaio de Vicent, un dels protagonistes de l’obra junt a Teresa i Laura. Destaquem la utilització de la cançó i la música per aconseguir la participació de totes que persones que hi veuen l’espectacle tan si són menuts com si són majors…
Felicitem a Rodamons Teatre per la seua actuació!!!

Destaquem la importància que aquest grup dona a la recuperació i utilització de la música en directe de qualitat en tots els seus espectacles. Utilitzen instruments coneguts com flautes dolces, panderetes o la caixa i altres no tan coneguts com és el cas de la viola de roda, amb la qual aconsegueix Laura introduir-nos amb facilitat al món del somnis o inclús a l’època del barroc.

auditor2

Si vols pots veure uns vídeos de l’espectacle:

Joguines Màgiques.
El Mequetrefe.
A la vora del camí

Dimarts proper l’alumnat de quart a sisé de primària de la nostra escola participarà a l’espectacle de Dinamo Producció Teatral “Leonardo y el enigma de les matemàtiques”, a la que participa un vell conegut de tots nosaltres: Ernest Sendín, el qual ha impartit cursos de teatre al nostre centre durant prou d’anys dirigits a les classes de quart de primària.

dinamo

Aquest espectacle de 60 minuts tracta de les aventures que viu Leonardo Da Vinci i els seus dos joves col·laboradors, els quals realitzaran una investigació on res és el que pareix i viatjarem del Renaixement a la Roma antiga, on de la mà dels pitagòrics descobrirem les matemàtiques amb la seua màgia i poder.

Agraïm la implicació de l’ajuntament d’Alaquàs en organitzar i desenvolupar aquesta campanya de teatre en valencià, sense la qual molts dels nostres alumnes no gaudirien d’un espectacle de tanta qualitat.