Daily Archives: 15 de febrero de 2015

Hem rebuda la visita dels Reis de Carnestoltes.

Carnival MasksAsomeu-se a les portes,
i vereu que revoltes.
asomeu-se als balcons
i vereu que cançons.
Una volta coronats ací estem el Rei i la Reina del Carnestoltes
per recitar-vos aquestes lletres…

Irene y DavidREIS CARNESTOLTES  2015: Els alumnes de 6é  Irene i David

A les 11:00 hores del matí del divendres els Reis del Carnestoltes han passat per la nostra escola per recordar-nos que la propera setmana estem de festa!!!

Al llarg de la setmana que ara finalitza les classes han realitzat diverses activitats plàstiques, com són murals i la decoració de màscares.
Mascaras
El dilluns tots entrarem a classe amb la cara pintada, com si forem fades, donyets, prínceps, princeses, granotes, ogres o trolls…
El dimarts de matí a l’escola cal dur una samarreta verda, roja o blanca i un medalló que tots s’hem fet a classe; però a més afegirem a la nostra vestimenta unes ales de fada, o un barret de follet, o una corona de rei, o una clau màgica… perquè d’éssers fantàstics és el nostre carnestoltes.
(Les consignes a Educació Infantil són distintes, seguiu les indicades per les mestres)
El dimarts per la vesprada lluirem una disfressa relacionada amb els éssers fantàstics i farem un cercavila pel nostre barri i a la tornada d’un bon i saludable berenar gaudirem…

Carnestoltes 2015Us demanem la màxima participació dels pares i mares pel recorregut i us preguem  que durant el mateix, no estigueu dintre de les files de la classe i que a la tornada no passeu a dins del pati de l’escola per a la millor organització i distribució del berenar.
Carnaval 1En cas de que l’oratge impedisca la realització de la cercavila, aquesta no es farà un altre dia i hi haurà activitats alternatives dins del Centre per als alumnes a fer aquesta vesprada.

Infantil vos convida a viatjar: anem a Brasil!!!

riopng

Brasil és un país espectacular i ho serà encara més el proper any 2016 amb les Olimpíades que es celebraran a la ciutat de Rio de Janeiro.

Parlar de Rio de Janeiro també és parlar de Carnestoltes i del seu sambòdrom, del Crist del Corcovado, del seu Pa de Sucre o de les seus platges…

Aquesta setmana entrarem i eixirem de classe acompanyats per la banda sonora de la pel·lícula d’animació «Rio» estrenada a l’any 2011 i realitzada pels mateixos creadors d’Ice Age.
L’acció de «Rio» transcorreix a l’espectacular ciutat de Rio de Janeiro i a la selva tropical de Brasil durant la festa més important de l’any pels brasilers: el Carnestoltes.
Els protagonistes són Blu, un ingenu guacamai que no sap volar i que creu que és l’últim de la seua espècie i Jewel, una guacamaia salvatge i d’esperit lliure. Els dos empendran una inesperada aventura per tal de buscar la seua llibertat, acompanyats per excèntrics amics dels que apendran què és l’amistat, l’amor i el coratge…

Si vols, pots veure un xicotet vídeo de la pel·licula amb la cançó que anem a escoltar aquesta setmana, la qual va ser nominada a la millor cançó original als Òscars de 2012:

Com podràs veure les aus són molt especials… tal i com són totes les persones que hi som al Sanchis!

RIO TODOSAh!!! per cert, segons ens comuniquen des d’Infantil el dimarts, donat que és un dia especial, la Sirena Musical farà un parèntesi…

Atenció al canvi, de segur que no parem de ballar!!!