Daily Archives: 9 mayo, 2015

Sirena Musical Eurovisiva

logotipo_eurovisioneurovision-viena

Aquesta setmana escalfem motors per al Festival d’Eurovisió que se celebra a Viena (Àustria) el proper 23 de maig. La nostra representant enguany és Edurne i cantarà “Amanecer”.

Espanya participa en el festival des de 1961, encara que el primer va tenir lloc el 24 de maig de 1956 a Lugano (Suïssa), i només van competir set nacions. A l’actualitat, són 26 països els que conformen el festival, no tots europeus.

masiel-salome

Des que guanyarem dos anys consecutius (1961 y 1962) amb Massiel i Salomé, respectivament, ja no hem aconseguit una altra victòria, encara que en 28 ocasions hem estat entre els deu primers. Les actuacions i els resultats del nostre país han sigut d’allò més divers i polèmic.

Dibujo

Aquesta setmana escoltarem algunes de les mítiques cançons que presentàrem al festival. Vos deixem amb un exemple de rànquing de les millors cançons que representaren a Espanya. Teniu el vostre?

Pots demanar plaça al Sanchis des de casa…

admision_alumnos-1-300x185Ahir va ser el primer dia per tal de presentar la documentació per demanar plaça al Sanchis el proper curs i donada la gran afluència de persones que ja han entregada la seua sol·licitud, us facilitem aquest enllaç per tal de que totes les famílies que vullguen puguen vindre a Secretaria amb la instància de petició de plaça ja emplenada i estalviar temps d’espera.
No oblides signar-la tant el pare com la mare i acompanyar-la de les fotocòpies necessàries.

L’enllaç el podeu seguir picant ACÍ.
Si omplis la instància seguint aquest procediment no oblides demanar dia i hora per entregar-la.

Si no vols utilitzar aquest procediment cal ho faces omplint la instància en paper, la qual pots descarregar-te des d’aquest ENLLAÇ. No oblides omplir-la i signar-la el pare i la mare.
Una altra forma d’aconseguir-la és passant pel col·legi.

Quedem a la vostra disposició.