Daily Archives: 24 mayo, 2015

La Sirena Musical de la darrera setmana de maig.

uzuZg6OVEra d’esperar el resultat que anava a aconseguir Edurne al Festival d’Eurovisió aquest any… però al Sanchis hem buscada la solució per al proper festival.
Ha quedat clar que tots els països de l’Europa del nord i les antigues repúbliques russes tenen molt de pes i s’organitzen per tal de que al següent any siga un d’ells el que organitze novament el festival i així guanyar en publicitat.

La solució és… la FORÇA!!!

I si parlem de força, els que més tenen són el cavallers de l’Ordre del Jedi.

star-wars-logo-goldDes d’ací el que proposem és que el proper any ens represente un o una cantant jedai, ja que com sabrà utilitzar la Força, i té diverses habilitat mentals com la telequinesi, la clarividència, el control mental, més velocitat i altres capacitats físiques, podrem quedar en molt millor puesto i fins i tot podrem guanyar per tercera vegada el Festival.

4441012-jediEl dilluns dia 25 de maig es commemora l’estrena de la primera pel·lícula de la “Guerra de les Galàxies” a l’any 1977. Ja hi han passat 38 anys des d’aquella estrena, quasi quasi com l’edat del nostre col·legi, el qual compleix aquest 2015

35 anys.

La banda sonora de la pel·lícula la va crear John Williams i està basada en una variada i eclèctica barreja d’estils. Presenta gran influència de Richard Strauss i els seus contemporanis. També hi està influenciat per Igor Stravinsky, ja que el director, George Lucas, volia mantenir un to clàssic, mentre que el músic buscava una banda sonora més moderna.

Ara tens l’oportunitat de sentir la “Marxa Imperial” interpretada per l’Orquestra Filarmònica de Viena.
(No et pergues l’entrada del director)

Ara sols ens queda dir:
Que la Força vos acompanye aquest final de curs!!!